Η γνωστή 'ψαλίδα' παραμένει ανοιχτή

Η γνωστή 'ψαλίδα' παραμένει ανοιχτή Facebook Twitter
0

Παρά το φιάσκο των Ευρωεκλογών, οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν να παίρνουν στα σοβαρά τις δημοσκοπήσεις.

Το ΠΑΣΟΚ χωρίς να ιδρώσει παραμένει πρώτο με ένα μίζερο 33,6%, η Νέα Δημοκρατία θα έπρεπε να χαίρεται που 29,5% των ερωτηθέντων τη θεωρούν ακόμα ικανή να κυβερνήσει, το ΚΚΕ δεν μπορεί να προχωρήσει γιατί η σιδερένια μπάλα με τις λέξεις 'παρωχημένες ιδέες' τυπωμένες πάνω της είναι πολύ βαριά, ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει πως το 3,6% είναι πλασματικό και στις εκλογές θα πάρει πάνω από 10%, στα γραφεία του ΛΑΟΣ γυαλίζουν με καμάρι τις ξιφολόγχες - κειμήλια από το '21 και ετοιμάζονται να πιάσουν όλη τη γαλαρία της Βουλής και οι Οικολόγοι χαίρονται που τελικά επέλεξαν για όνομα κόμματος κάτι που έχει πέραση αυτή τη περίοδο και όχι το 'Απροσδιόριστοι' που ήταν η αρχική ιδέα.

Αναμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη δημοσκόπηση που κατά 99.6% θα δίνει παρόμοια ποσοστά προσφέροντας απολύτως τίποτα στην ενημέρωση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM