Η Ελενα Ακρίτα τετραγώνισε τον κύκλο: Μένει ΣΥΡΙΖΑ αλλά στηρίζει Κασσελάκη

Η Έλενα Ακρίτα μένει στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στηρίζει Κασσελάκη Facebook Twitter
Έλενα Ακρίτα/ Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Την απόφασή της να παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις σοβαρές ενστάσεις της για τη λειτουργία των κομματικών οργάνων, ανακοίνωσε η βουλευτής Επικρατείας Έλενα Ακρίτα.

«Οι έδρες ανήκουν στο κόμμα», τόνισε, η Έλενα Ακρίτα αναφερόμενη στην αντίθεσή της με τις ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών.

Εξέφρασε επίσης τη συνεχή εκτίμησή της προς τον Στέφανο Κασσελάκη, τον οποίο στήριξε από την αρχή της πορείας του ως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ευχόμενη καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα.

Στη δήλωσή της, η Έλενα Ακρίτα υπογράμμισε πως η συμμετοχή της στην πολιτική δεν είχε ως κίνητρο την έδρα στη Βουλή, σημειώνοντας μάλιστα ότι είχε προσφέρει τη θέση της στον Κασσελάκη για την είσοδό του στο Κοινοβούλιο. Ο βασικός στόχος, όπως ανέφερε, είναι να ενισχύσει τον αγώνα για μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ολόκληρη η δήλωση της Έλενας Ακρίτα

«Έχω επανειλημμένα τοποθετηθεί δημόσια κατά των ανεξαρτητοποιήσεων βουλευτών. Οι έδρες ανήκουν στο κόμμα. Παρά τις σοβαρές αντιρρήσεις μου για τον αντιδημοκρατικό τρόπο που λειτούργησαν τα όργανα του κόμματος, παραμένω επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στήριξα τον τέως Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη από την πρώτη στιγμή. Η εκτίμησή μου στο πρόσωπό του δεν αλλάζει. Τού εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα.

Στην πολιτική μπήκα να προσφέρω. Η έδρα ποτέ δεν ήταν το δέλεαρ: είχα ήδη προσφέρει τη δική μου στον Στέφανο Κασσελάκη προκειμένου να εισέλθει στη Βουλή. Ο στόχος είναι -και παραμένει- η μαχητική Αντιπολίτευση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM