«Χαμός» στο καφενείο της Βουλής - Η Μεγαλοοικονόμου ήρθε στα χέρια με δημοσιογράφο

«Χαμός» στο καφενείο της Βουλής - Η Μεγαλοοικονόμου ήρθε στα χέρια με δημοσιογράφο Facebook Twitter
2

Φραστικό επεισόδιο με ύβρεις και «τσαντιές» σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο καφενείο της Βουλής.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου επιτέθηκε σε άτομο που συστήνεται ως συνεργάτης της και δηλώνει δημοσιογράφος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Μεγαλοοικονόμου μπήκε στο καφενείο της Βουλής, είδε τον νεαρό και άρχιζε να φωνάζει: «Βγες έξω καθίκι. Πώς μπήκες μέσα παλιάνθρωπε; Ποιος σου έδωσε άδεια;».

«Δεν θα με απειλείς εσύ. Δεν θα έρχεσαι εδώ», συνέχισε η βουλευτής και ο φερόμενος ως συνεργάτης της απάντησε: «Ποια είσαι εσύ; Έχω άδεια».

Τελικά η κυρία Μεγαλοοικονόμου σε έξαλλη κατάσταση φέρεται να τον χτύπησε στο πρόσωπο με το κινητό και την τσάντα της. Μάλιστα φέρεται να σήκωσε και καρέκλα για να του τη ρίξει, κάτι που ευτυχώς δεν έγινε μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Η ίδια η βουλευτής λίγη ώρα αργότερα ήρθε να ενημερώσει τους δημοσιογράφους, λέγοντας πως επρόκειτο για πρόσωπο που ήταν υποψήφιο με την ΕΚ στην Εύβοια που δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια