H Zωή συνάντησε την πρωθυπουργό, όμως δεν αποκαλύπτει τι θα κάνει με τις εκλογές

H Zωή συνάντησε την πρωθυπουργό, όμως δεν αποκαλύπτει τι θα κάνει με τις εκλογές Facebook Twitter
1

Με την υπηρεσιακή Πρωθυπουργό, κ. Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου, συναντήθηκε σήεμερα το μεσημέρι η Πρόεδρος της Βουλής, κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η εθιμοτυπικού χαρακτήρα συνάντηση της πρωθυπουργού Βασιλικής Θάνου με την Ζωή Κωνσταντοπούλου έγινε κατόπιν αιτήματος της τελευταίας και είχε διάρκεια μια ώρα.

Μετά τη συνάντηση, εξερχόμενη του Μεγάρου Μαξίμου, η κ. Κωνσταντοπούλου πολιορκήθηκε από δημοσιογράφους για δηλώσεις. Στο καυτό ερώτημα για το αν θα είναι υποψήφια και με ποιον πάντως δεν απάντησε. «Θα ενημερωθείτε καταλλήλως και εν ευθέτω χρόνω», δήλωσε λιτά η πρώην Πρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε: «Επισκέφθηκα την υπηρεσιακή Πρωθυπουργό, την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, κυρία Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου, προκειμένου αφ' ενός να την ευχαριστήσω για τη χθεσινή θεσμική ενημέρωση που μου έκανε σε σχέση με την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος για τη διάλυση της Βουλής, αφ' ετέρου να της ευχηθώ καλή δύναμη και να τη συγχαρώ για την ανάληψη των καθηκόντων της και, τέλος, να την ενημερώσω σε σχέση με τη λειτουργία της Βουλής στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

H Zωή συνάντησε την πρωθυπουργό, όμως δεν αποκαλύπτει τι θα κάνει με τις εκλογές Facebook Twitter

"Την ενημέρωσα για την επικείμενη συνεδρίαση της Βουλής των Εφήβων, που θα γίνει στη Βουλή στις αρχές του Σεπτέμβρη, καθώς επίσης και για την τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους που θα γίνει αμέσως μετά τις εκλογές, όπως είχε προγραμματισθεί. Θεσμικά, ως οφείλω, ενημέρωσα την κυρία Πρωθυπουργό ότι η Βουλή θα συνδράμει όπου χρειαστεί, όπως προβλέπουν το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής, στη διαδικασία της προεκλογικής περιόδου και από την πλευρά μου θα καταβάλω εκείνες τις προσπάθειες κι εκείνες τις δυνάμεις που απαιτούνται προκειμένου να υπηρετηθεί ο θεσμός του Κοινοβουλίου σε όσο διάστημα απομένει στη θητεία μου." πρόσθεσε.


Σχολιάζοντας το γεγονός πως η κα Θάνου είναι η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της χώρας η κα Κωνσταντοπούλου δήλωσε:"Θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι την πρωθυπουργία της χώρας σ' αυτήν την κρίσιμη, πολύ σύντομη, προεκλογική περίοδο αναλαμβάνει μία γυναίκα που έχει διακριθεί στη διαρκή και αγωνιστική στάση και δράση για Δικαιοσύνη, Ελευθερία, Δημοκρατία και σεβασμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από τις θέσεις στις οποίες έχει υπηρετήσει."

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια