Γιατί ο Κασσελάκης διέρρευσε τώρα ότι απέλυσε τον Τεμπονέρα

Γιατί ο Κασσελάκης διέρρευσε τώρα ότι απέλυσε τον Τεμπονέρα Facebook Twitter
Ο Διονύσης Τεμπονέρας (φωτ.: Eurokinissi)
0

Η διακοπή της εργασιακής σχέσης του Διονύση Τεμπονέρα με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν απόφαση του προέδρου του κόμματος και του είχε ανακοινωθεί εδώ και αρκετές μέρες, χωρίς όμως καμία πλευρά να την έχει ανακοινώσει δημόσια. Άλλωστε η αμειβόμενη σχέση που είχε ο Τεμπονέρας με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν μια γνωστή πληροφορία.

Το γεγονός ότι αυτή ήρθε στη δημοσιότητα σήμερα οφείλεται στο ότι ο Στέφανος Κασσελάκης επιδιώκει προφανώς να «κοντύνει» τον Διονύση Τεμπονέρα από την πρώτη μέρα του συνεδρίου, στο οποίο θα βρεθεί απέναντί του. Επιπλέον, η αποκάλυψη της έμμισθης σχέσης του Τεμπονέρα και της διακοπής της συνοδεύεται από την ερμηνεία των προεδρικών, η οποία αποτελεί και έμμεση κατηγορία, ότι ο λόγος που του επιτέθηκε στην Πολιτική Γραμματεία είχε προσωπικά και όχι πολιτικά κίνητρα.

Ο Τεμπονέρας, ο οποίος εργάζεται ως δικηγόρος, κατείχε και μία από τις έμμισθες θέσεις επιστημονικού συνεργάτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία παρείχε στο κόμμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Διονύσης Καλαματιανός. Ο Τεμπονέρας και ο Καλαματιανός συνδέονται με προσωπική σχέση, καθώς και οι δύο υπήρξαν συνεργάτες και πολιτικά παιδιά του γνωστού δικηγόρου Αλέξη Μητρόπουλου.

Γιατί ο Κασσελάκης διέρρευσε τώρα ότι απέλυσε τον Τεμπονέρα Facebook Twitter
Διονύσης Τεμπονέρας και Στέφανος Κασσελάκης (φωτ. ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Οι πληροφορίες από την Κουμουνδούρου λένε ότι όταν ο Κασσελάκης ζήτησε τη διακοπή της συνεργασίας με τον Τεμπονέρα, ο Διονύσης Καλαματιανός συναίνεσε. Αυτή δεν είναι μία επιβεβαιωμένη πληροφορία, αλλά δεν υπήρξε κάποια δημόσια αντίδραση από την πλευρά του.

Στο επιτελείο του Κασσελάκη έχουν πειστεί ότι όλες οι διαρροές των προηγούμενων ημερών περί «λευκής επιταγής» που ζήτησε και απόσυρσης της επιστολής του, (που διαψεύδουν και λένε ότι δεν ισχύουν), διοχετεύθηκαν στα ΜΜΕ από τον Διονύση Τεμπονέρα. Πάντως ο Τεμπονέρας εχθές δήλωνε αποφασισμένος να απαντήσει αν προκληθεί και ο Κασσελάκης μόλις του πέταξε το γάντι.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM
Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Πολιτική / Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων στις δηλώσεις του Νόαμ Κατζ, ο οποίος άσκησε κριτική για ελλιπή προστασία της πόλης από «οργανωμένες μειονότητες», ανεπαρκή καθαριότητα και έλλειψη ασφάλειας που –κατά τον ίδιο– κάνει τους Ισραηλινούς τουρίστες να αισθάνονται άβολα
LIFO NEWSROOM
ΥΠΕΞ: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια» η εξαγγελία «θαλάσσιων πάρκων» από την Τουρκία

Πολιτική / ΥΠΕΞ για τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»

Η εξαγγελία «δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα έναντι των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και δείχνει πλήρη έλλειψη σεβασμού στο διεθνές δίκαιο της θάλασσας» αναφέρει η ελληνική πλευρά
LIFO NEWSROOM