Γιάνης Βαρουφάκης: «Δεν απείλησα ποτέ με Grexit»

Γιάνης Βαρουφάκης: «Δεν απείλησα ποτέ με Grexit» Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
2

Την απόφαση του να κατέβει στις ευρωεκλογές το DiEM25 γνωστοποίησε ο Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και στην εκπομπή «Αυτοψία», ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως «δεν απείλησα ποτέ με Grexit».


«Δεν θα κρατούσα τίποτα από τη θητεία μου ως υπουργός, δεν έχεις εξουσία ως πρωθυπουργός ή ως υπουργός στην Ελλάδα, είμαστε σε μια ιδιότυπη κατάσταση όπου ο δήμαρχος Φιλιατρών έχει περισσότερη εξουσία από τον πρωθυπουργό», είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης. Επανέλαβε πως δεν απείλησε με Grexit, αλλά αρνήθηκε να πάρει δάνειο που δεν θα μπορούσε να αποπληρωθεί.


Αναφερθείς στη θητεία του σε κυβερνητικό θώκο, σημείωσε πως στον αποψιλωμένο δημόσιο τομέα βρήκε εργαζόμενους-ήρωες.


Ο Γιάνης Βαρουφάκης υπογράμμισε πως εκείνο που τον ενόχλησε περισσότερο ήταν τα συντροφικά μαχαιρώματα. Υπενθύμισε πως μετά την παραίτηση του από την κυβέρνηση, λίγες μέρες μετά μέσα ενημέρωσης τον κατηγορούσαν όταν δεν είχε «plan B», εναλλακτικό σχέδιο, και κατόπιν τον κατηγορούσαν επειδή είχε - όπως και πολλοί συνάδελφοι του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ο Βαρουφακης ειναι ο ανθρωπος που θα εσπρωχνε καποιον απο ενα γκρεμο και μετα θα κατηγορουσε την βαρυτητα οτι τον σκοτωσε! Ο τυπος ειναι επικίνδυνος, επαιξε τις ζωες 11 εκατομμυρίων κατοικων της χωρας στα ζαρια και μας ζηταει και τα ρεστα.