Γεροβασίλη: Το πλεόνασμα έπρεπε να επιστραφεί στους πιο αδύναμους

Γεροβασίλη: Το πλεόνασμα έπρεπε να επιστραφεί στους πιο αδύναμους Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

«Το πρωτογενές πλεόνασμα το οποίο παρήχθη έπρεπε να επιστραφεί τους Έλληνες πολίτες και ιδιαίτερα σε αυτούς που είναι περισσότερο αδύναμοι αυτή την εποχή, προκειμένου να ανταπεξέλθουν σε όλα όσα έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση». Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, σε δηλώσεις που έκανε απόψε στην Πάτρα.

Όπως πρόσθεσε, «όλη η προσπάθεια που γίνεται, έχει ως σκοπό την στήριξη των αδύναμων οικονομικά κοινωνικών ομάδων, ώστε βγαίνοντας από την επιτροπεία, που πια είναι ορατό, να έχουμε κρατήσει την κοινωνία όρθια και με ένα άλλο μείγμα πολιτικής να περάσουμε την χώρα σε άλλους δρόμους».


Όσον αφορά στις ζημιές που προκλήθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία από το σημερινό κύμα κακοκαιρίας, η Όλγα Γεροβασίλη είπε ότι «παρακολουθήσαμε με πολύ μεγάλη αγωνία, μετά δε και την πρόσφατη εμπειρία της Μάνδρας, τα όσα συνέβησαν στην Αιτωλοακαρνανία, αλλά το σημαντικό είναι ότι σήμερα δεν είχαμε θύματα».


Παράλληλα ανέφερε ότι «προφανώς οι υλικές ζημιές είναι σοβαρές, προφανώς οι περιουσίες ανθρώπων μας αφορούν εξ΄ ίσου, αλλά το σημαντικότερο είναι η ανθρώπινη ζωή».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ