Γεροβασίλη για συλλήψεις στο ΑΧΕΠΑ: Απάντηση στους μύθους περί ανοχής - Οι πολίτες να νιώθουν ασφαλείς

Γεροβασίλη για συλλήψεις στο ΑΧΕΠΑ: Απάντηση στους μύθους περί ανοχής - Οι πολίτες να νιώθουν ασφαλείς Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
2

«Η ΕΛ.ΑΣ κάνει την δουλειά της με σχέδιο και αποτελεσματικότητα. Οι πολίτες να μην ακούν όσους εργαλειοποιούν τον φόβο», δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη, για τις συλλήψεις στο ΑΧΕΠΑ στην Θεσσαλονίκη.

«Αποστομωτική απάντηση σε όσους διαδίδουν τους γνωστούς μύθους περί ανοχής», χαρακτηρίζει η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη την σύλληψη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, των δύο ανδρών και της γυναίκας για την χθεσινή ληστεία σε χρηματαποστολή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

«Οι πολίτες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς. Ας μην ακούν όσους εργαλειοποιούν το φόβο και την ανασφάλεια» τόνισε η υπουργός και συμπληρώνει ότι «η Ελληνική Αστυνομία κάνει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τη δουλειά της», ενώ αποδεικνύεται ότι «λειτουργεί με σχέδιο, μέθοδο και αποτελεσματικότητα».

Ολόκληρη η δήλωση της κ. Γεροβασίλη για την υπόθεση, είναι η εξής: «Η επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας με την αυτόφωρη σύλληψη τριών δραστών που διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύει περίτρανα ότι η Αστυνομία λειτουργεί με σχέδιο, μέθοδο και αποτελεσματικότητα. Η επιχείρηση σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με άψογο τρόπο, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο διακυνδύνευσης ανθρώπινης ζωής ή σωματικής ακεραιότητας, αφού πραγματοποιήθηκε σε χώρο νοσοκομείου όπου υπήρχε μεγάλος αριθμός πολιτών. Η επιτυχής ολοκλήρωση της επιχείρησης αποτελεί αποστομωτική απάντηση σε όσους διαδίδουν τους γνωστούς μύθους περί ανοχής. Οι πολίτες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς. Ας μην ακούν όσους εργαλειοποιούν το φόβο και την ανασφάλεια. Η Ελληνική Αστυνομία κάνει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τη δουλειά της».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Όταν 4 χρόνια επιδεικνυόταν ανοχή - που επαληθεύεται από μία αναδρομή στις σχετικές δηλώσεις -, ό, τι και να πεί η κ. Γεροβασίλη τις 4 προεκλογικές εβδομάδες, δεν πείθει.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ