Γεωργιάδης; O Βαρουφάκης δεν θα γλιτώσει - Θα τον πάμε στο Ειδικό Δικαστήριο

Γεωργιάδης; O Βαρουφάκης δεν θα γλιτώσει - Θα τον πάμε στο Ειδικό Δικαστήριο Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
3

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, δεσμεύτηκε, μιλώντας στο MEGA σήμερα το πρωί πως αν το κόμμα του έρθει πρώτο στις εκλογές ο πρώην ΥΠΟΙΚ Γιάνης Βαρουφάκης θα βρεθεί ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου.

Χαρακτηριστικά o κος Γεωργιάδης ανέφερε: "Είπε χθες ο κ. Βαρουφάκης 'εάν με καταδικάσουν για εσχάτη προδοσία θα τους αποκαλύψω'. Δεσμεύομαι εγώ ως ΝΔ ότι αν είμαστε πρώτοι θα πάμε στο Ειδικό Δικαστήριο τον κ. Βαρουφάκη. Και θα πάμε στο Ειδικό Δικαστήριο τον κ. Βαρουφάκη, και ελπίζω κι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν τώρα, για να λύσουμε τη γλώσσα του και να μας αποκαλύψει ποιοι είναι αυτοί που τον έβαλαν να κάνουν αυτά που έκανε. Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσει ο Βαρουφάκης. Ήρθε και έβλαψε την Ελλάδα κατά 60 δισ.".

Υπενθυμίζεται πως σε χθεσινή πολύκροτη συνέντευξη στον Guardian, o κος Βαρουφάκης σχολίασε το ενδεχόμενο να κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία και είπε: "Αν με καταδικάσουν για προδοσία, θα έχει ενδιαφέρον. Για τι θα με κατηγορήσουν; Για το όχι στην τρόικα ή για το ότι προσπάθησα να βρω Plan B; Αν το κάνουν θα χαρώ γιατί θα τους ξεσκεπάσω εντελώς".

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Αντί να ασχολείστε με ανεμόμυλους σαν το Δον Κιχώτη, καλύτερα να συγκροτηθείτε όλοι σας μπας και δει μία καλύτερη ημέρα αυτός ο τόπος. Η ποινικοποίηση των πολιτικών αποφάσεων κ. Γεωργιάδη είναι εξυπαρχής καταδικασμένη να αποτύχει ενώπιον ενός δικαστηρίου και θα γίνετε και ρόμπα τελείως στο τέλος.
- H συμμορία του χρηματιστηρίου γλίτωσε και πίνει στην υγειά των κορόιδων!- Οι συμμορίες του γλεντιού των Ολυμπιακών Αγώνων γλίτωσαν και πίνουν στην υγειά των κορόιδων!- Ο ΓΑΠ γλιτωσε και πίνει στην υγειά των κορόιδων!- Η συμμορία της siemens, υποβρυχίων γλίτωσε και πίνει στην υγειά των κορόιδων!- Η συμμορία των εξοπλισμών , πλην του Ακη και της (κυρίας υπεύθυνης;;;;;) Βίκυς, γλίτωσε και πίνει στην υγειά των κορόιδων!!!!- Οι συμμορίες των "κουμπάρων" γλίτωσαν και πίνουν στην υγειά των κορόιδων!- Η συμμορία της απόκρυψης της λίστας Lagarde γλίτωσε και πίνει στην υγειά των κορόιδων!ΑΛΛΑ κατά τ' άλλα φταίει ο Βαρουφάκης, ο οποίος, τελικά, το μόνο που έκανε ήταν να μην κάθεται φρόνιμα και υπάκουα μπροστά στον νονό Βολφ-γκανγκ!!!!!

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ