Γεννηματά: Σημίτης, Βενιζέλος και Παπανδρέου πληρούν τις προϋποθέσεις για ΠτΔ - Έβαλαν πλάτη στα δύσκολα

Γεννηματά: Σημίτης, Βενιζέλος και Παπανδρέου πληρούν τις προϋποθέσεις για ΠτΔ - Έβαλαν πλάτη στα δύσκολα Facebook Twitter
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI
6

Την εκτίμηση ότι οι τρεις πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σημίτης, Ευάγγελος Βενιζέλος και Γιώργος Παπανδρέου πληρούν τις τις προϋποθέσεις για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά

Ερωτηθείσα για το εάν θα μπορούσε να είναι η ίδια η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Φώφη Γεννηματά απάντησε ότι είναι πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο υποστήριξε ότι ο νέος ΠτΔ θα πρέπει να προέρχεται από την προοδευτική παράταξη.

Συγκεκριμένα, η Φώφη Γεννηματά, απαντώντας σε ερώτηση για την ανάληψη της πρωθυπουργίας στη Φινλανδία από μία νέα γυναίκα, την οποία η κ. Γεννηματά χαιρέτησε θερμά, και έδωσε αφορμή για σχόλια σχετικά με το αν θα μπορούσε η ίδια να είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, δήλωσε:  «Είμαι πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ. Έχω όμως πει πολλές φορές ότι υπάρχει η ανάγκη συναίνεσης στο πρόσωπο του ΠτΔ και γι' αυτό πρέπει να προέρχεται από την προοδευτική παράταξη. Και οι τρεις πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σημίτης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιώργος Παπανδρέου πληρούν τις προϋποθέσεις γι' αυτή την θέση, γιατί έβαλαν πλάτη στα δύσκολα για τη χώρα».

Πολιτική
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Το ό,τι προτείνονται (είτε στα σοβαρά, είτε δήθεν στα σοβαρά) πρώην πρωθυπουργοί για πρόεδροι της Δημοκρατίας (ο Θεός να την κάνει) κυριολεκτικά με ξεπερνά.Υποτίθεται πως ο πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να είναι όσο το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής.Εξορισμού δεν πρέπει να είναι πρώην πρωθυπουργός, αφού το ό,τι είναι πρώην, σημαίνει πως ΔΕΝ είναι ευρείας αποδοχής. Στοιχειώδες.
Σημίτης, Βενιζέλος και Παπανδρέου πληρούν τις προϋποθέσεις για ΠτΔ - Έβαλαν πλάτη στα δύσκολα Πηγή: www.lifo.grΗ κ. Γεννηματά μιλάει εκ του ασφαλούς, αφού ξέρει ότι κανείς τους δεν θα προταθεί. Άσε που δεν καταλαβαίνω που έβαλαν πλάτες οι Σημίτης και Παπανδρέου (με την έννοια ότι σήκωσαν βάρη σε έκτακτες συνθήκες).Για τον μόνο δε που θα ίσχυαν οι "πλάτες", είναι γνωστή η στάση της έναντί του.Οπότε, δηλώσεις μικροκομματικής "αλιείας" με δόλωμα το πολιτειακό αξίωμα.
Συμφωνώ με την κυρία Γεννηματά, αλλά οι Συριζαίοι πως θα καταπιούν τον ΓΑΠ; Αυτός δεν ήταν που είχε παίξει την Ελλάδα στα CDS; Αυτός δεν ήταν χειρότερος του Πινοσέτ; Αυτόν δεν ήθελαν να λιντσάρουν στις πλατείες; Τι ζείτε ρε καημένοι....
Δηλαδή, ο Βενιζέλος "πληροί τις προϋποθέσεις για ΠτΔ" αλλά δεν αξίζει την πρώτη θέση στο Επικρατείας." Έβαλε πλάτη στα δύσκολα" και πήρε πόδι. Γειά σου, βρε Φώφη, σταθερή αξία!

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ