ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Φέρχοφσταντ: Ο Πούτιν δεν μπορεί να σώσει την Ελλάδα

Φέρχοφσταντ: Ο Πούτιν δεν μπορεί να σώσει την Ελλάδα Facebook Twitter
6

«Ο Πούτιν δεν μπορεί να σώσει την Ελλάδα, η ΕΕ μπορεί», αναφέρει ο πρόεδρος των Φιλελεύθερων Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Γκι Φέρχοφσταντ στο Τwitter, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Μόσχα.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί να στρέψει τον Πούτιν, ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση», τονίζει.

Σε δεύτερο tweet του αναφέρει επίσης ότι «το μέλλον της Ελλάδας βρίσκεται στην ΕΕ. Ο Τσίπρας πρέπει να παίζει με βάση τους κοινούς κανόνες και να κάνει πράξη σοβαρές μεταρρυθμίσεις».

6

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM
Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Πολιτική / Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων στις δηλώσεις του Νόαμ Κατζ, ο οποίος άσκησε κριτική για ελλιπή προστασία της πόλης από «οργανωμένες μειονότητες», ανεπαρκή καθαριότητα και έλλειψη ασφάλειας που –κατά τον ίδιο– κάνει τους Ισραηλινούς τουρίστες να αισθάνονται άβολα
LIFO NEWSROOM
ΥΠΕΞ: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια» η εξαγγελία «θαλάσσιων πάρκων» από την Τουρκία

Πολιτική / ΥΠΕΞ για τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»

Η εξαγγελία «δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα έναντι των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και δείχνει πλήρη έλλειψη σεβασμού στο διεθνές δίκαιο της θάλασσας» αναφέρει η ελληνική πλευρά
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Λέει ο Φερχφστατ"Ο Έλληνας πρωθυπουργός πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί να στρέψει τον Πούτιν, ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση" Προφανώς οι οικονομικές κυρώσεις της ΕΕ (δλδ Γερμανίας) είναι εξόχως φιλική κίνηση και ο Τσίπρας πάει να τα το χαλάσει .... Τι έχουμε να ακούσουμε ακόμη..!!!
Βλεπω τον φοβαστε για τα καλα τον Τσιπρα. Ειναι δυνατο χαρτι τελικα. Αυτα τα αιρετικα για καλυτερη αγκαλια,δεν πιανουν στην περιπτωση του. Αυτα θα πιαναν τοπο ..last year! Ενταξει αγαπητε Φσσστ..Μποινγκ!
Καλά αυτό φάνηκε από την τρομερή ανάκαμψη που σημειώθηκε από τα μέτρα λιτότητας. Πλέον τρώμε με χρυσά κουτάλια. Ωστόσο, γιατί κόπτονται τόσο πολύ αφού όπως λένε ο Πούτιν ή γενικά οποιοσδήποτε άλλος πλην της Ε.Ε. δε μπορεί να μας σώσει;
H λιτότητα ήρθε γιατί τέλειωσαν τα δανεικά αγαπητέ trollolo. Κανείς δεν μας δανείζει πλέον ώστε οι κυβερνήσεις μας να διορίζουν κόσμο στο δημόσιο με αντάλλαγμα ψήφους. Ούτε η Ε.Ε. ούτε η Ρωσία ούτε κανείς. Ας το καταλάβουμε αυτό κι ας πάμε παρακάτω επιτέλους.
Όταν λες παρακάτω λοιπόν τι εννοείς αφού δεν μας δανείζει κανείς; Διότι όταν μιλάμε για δικό μας νόμισμα είσαι ο πρώτος που θα σχολιάσεις. Η λιτότητα αγαπητέ Δον Ιδιώτη δεν απέδωσε, ίσα-ίσα που χειροτέρευσε την κατάσταση. Πάρ'τε το χαμπάρι επιτέλους. Επειδή κάποιους δε σας άγγιξε η κρίση αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Σωστά Δον .. αν ήταν για να αγοράσουμε 5-6 κορβέτες ή 50-60 αεροπλανάκια ή οτιδήποτε για να "ταισουμε" γαλλογερμανικά εργοστάσια θα ήταν αλλιώς.ΑΛΛΟΥ πήγαν τα λεφτά ΔΟΝ ΙΔΙΩΤΗ!!!!