Φέρχοφσταντ: Ο Πούτιν δεν μπορεί να σώσει την Ελλάδα

Φέρχοφσταντ: Ο Πούτιν δεν μπορεί να σώσει την Ελλάδα Facebook Twitter
6

«Ο Πούτιν δεν μπορεί να σώσει την Ελλάδα, η ΕΕ μπορεί», αναφέρει ο πρόεδρος των Φιλελεύθερων Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Γκι Φέρχοφσταντ στο Τwitter, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Μόσχα.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί να στρέψει τον Πούτιν, ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση», τονίζει.

Σε δεύτερο tweet του αναφέρει επίσης ότι «το μέλλον της Ελλάδας βρίσκεται στην ΕΕ. Ο Τσίπρας πρέπει να παίζει με βάση τους κοινούς κανόνες και να κάνει πράξη σοβαρές μεταρρυθμίσεις».

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Λέει ο Φερχφστατ"Ο Έλληνας πρωθυπουργός πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί να στρέψει τον Πούτιν, ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση" Προφανώς οι οικονομικές κυρώσεις της ΕΕ (δλδ Γερμανίας) είναι εξόχως φιλική κίνηση και ο Τσίπρας πάει να τα το χαλάσει .... Τι έχουμε να ακούσουμε ακόμη..!!!
Βλεπω τον φοβαστε για τα καλα τον Τσιπρα. Ειναι δυνατο χαρτι τελικα. Αυτα τα αιρετικα για καλυτερη αγκαλια,δεν πιανουν στην περιπτωση του. Αυτα θα πιαναν τοπο ..last year! Ενταξει αγαπητε Φσσστ..Μποινγκ!
Καλά αυτό φάνηκε από την τρομερή ανάκαμψη που σημειώθηκε από τα μέτρα λιτότητας. Πλέον τρώμε με χρυσά κουτάλια. Ωστόσο, γιατί κόπτονται τόσο πολύ αφού όπως λένε ο Πούτιν ή γενικά οποιοσδήποτε άλλος πλην της Ε.Ε. δε μπορεί να μας σώσει;
H λιτότητα ήρθε γιατί τέλειωσαν τα δανεικά αγαπητέ trollolo. Κανείς δεν μας δανείζει πλέον ώστε οι κυβερνήσεις μας να διορίζουν κόσμο στο δημόσιο με αντάλλαγμα ψήφους. Ούτε η Ε.Ε. ούτε η Ρωσία ούτε κανείς. Ας το καταλάβουμε αυτό κι ας πάμε παρακάτω επιτέλους.
Όταν λες παρακάτω λοιπόν τι εννοείς αφού δεν μας δανείζει κανείς; Διότι όταν μιλάμε για δικό μας νόμισμα είσαι ο πρώτος που θα σχολιάσεις. Η λιτότητα αγαπητέ Δον Ιδιώτη δεν απέδωσε, ίσα-ίσα που χειροτέρευσε την κατάσταση. Πάρ'τε το χαμπάρι επιτέλους. Επειδή κάποιους δε σας άγγιξε η κρίση αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Σωστά Δον .. αν ήταν για να αγοράσουμε 5-6 κορβέτες ή 50-60 αεροπλανάκια ή οτιδήποτε για να "ταισουμε" γαλλογερμανικά εργοστάσια θα ήταν αλλιώς.ΑΛΛΟΥ πήγαν τα λεφτά ΔΟΝ ΙΔΙΩΤΗ!!!!

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ