Ευρωεκλογές 2024: Μήνυμα αποδοκιμασίας του 41% ζήτησε από τους ψηφοφόρους ο Ανδρουλάκης

Επίθεση Ανδρουλάκη σε Κασσελάκη: Βολεύει να ευτελίζει την αντιπολίτευση Facebook Twitter
Φωτ. αρχεόυ Νίκου Ανδρουλάκη και Στέφανου Κασσελάκη / EUROKINISSI
0

Σφοδρή επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε νωρίτερα σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στις επερχόμενες Ευρωεκλογές τον Ιούνιο, τόνισε αρχικά πως οι πολίτες πλέον «αυτή τη φορά έχουν πολλούς λόγους να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ». Συνεχίζοντας, ο Νίκος Ανδρουλάκης συμπλήρωσε πως «το κρίσιμο είναι ένα μήνυμα αποδοκιμασίας του 41%».

«Εάν το ΠΑΣΟΚ είναι ισχυρό θα μπορέσει να ενοποιήσει το προοδευτικό μέτωπο. Στο τραπέζι του κ. Κασσελάκη δεν μπορεί να πάει κανείς αφού κάποιοι ήδη έχουν αποχωρήσει από αυτό το τραπέζι. Αυτή τη στιγμή το μόνο χέρι που μπορεί να ανοίξει τον δρόμο εξόδου από το Μαξίμου είναι του ΠΑΣΟΚ», σημείωσε παράλληλα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις πρόσφατες δηλώσεις του Στέφανου Κασελλάκη.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναφέρει πως δεν θα του τηλεφωνήσει για σύμπραξη μετά τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών. Απαντώντας στη φράση του, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε πως «έχει μια ιδιότυπη ασυλία από τη Ν.Δ. και από την εγχώρια ολιγαρχία».

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τόνισε πως «η επικοινωνιακή καταιγίδα χωρίς πολιτικούς όρους είναι πρωτοφανής στα πολιτικά ιστορικά της χώρας. Βολεύει αυτό το πρόσωπο -δεν θα πω πολιτικό- να ευτελίζει την αντιπολίτευση. Σε χώρες όπου «ταλανίζεται η δημοκρατία στα ποιοτικά και θεσμικά της στοιχεία, οι κυβερνώντες θέλουν να επιλέξουν και τους αντιπάλους του. Σήμερα στην Ελλάδα το μιντιακό σύστημα που ελέγχει ο κ. Μητσοτάκης θέλει να επιβάλει αυτή την κατάσταση για να μην έχει πολιτικό αντίπαλο». 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM