Euractiv: Η στάση του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο είναι "ντροπιαστική"

Euractiv: Η στάση του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο είναι "ντροπιαστική" Facebook Twitter
1

"Εντελώς απομονωμένο είναι το ΠΑΣΟΚ στην Ομάδα των Σοσιαλδημοκρατών" αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της ευρωπαϊκής διαδικτυακής πύλης, Euractiv, επικαλούμενο πηγές.


Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος των σοσιαλιστών, η στάση του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο φέρνει "σε δύσκολη θέση" την πολιτική Ομάδα των Σοσιαλδημοκρατών και είναι "ντροπιαστική" γιατί "δε συνάδει" με τη θέση των Σοσιαλδημοκρατών. "Είναι οι μόνοι που υποστηρίζουν μια στάση όπως είναι η παραίτηση της ελληνικής κυβέρνησης", προσθέτει το δημοσίευμα, ενώ κάνει αναφορά και σε συγκεκριμένη ευρωβουλευτή, την Εύα Καϊλή η οποία "αντιτίθεται σε κάθε λογική λύση".


Συνεχίζοντας, το Euractiv.com παραθέτει δηλώσεις της ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Εύας Καϊλή, η οποία αρνείται πως νιώθει "απομονωμένη" εντός της πολιτικής της ομάδας.


«Oι ηγέτες του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού βρίσκονται σε απόλυτη αναντιστοιχία με τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, παρόλο που ανήκουν
σ' αυτούς. Η στάση τους, τους εκθέτει» δηλώνει από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Για να σώσει λοιπόν την υπόληψη των Ελληνικών κομμάτων, ο ΣΥνασπισμός της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς θα υποχρεωθεί να γραφτεί μέλος στους Σοσιαλδημοκράτες...Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα