Έρευνα για 4 βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν χρήματα στο εξωτερικό ζητά ο Λοβέρδος

Έρευνα για 4 βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν χρήματα στο εξωτερικό ζητά ο Λοβέρδος Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

Στον απόηχο των δημοσιευμάτων για τη μεταφορά χρηματικών ποσών στο εξωτερικό από τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, ο Ανδρέας Λοβέρδος περνά στην αντεπίθεση και ζητά να γίνει σχετική έρευνα για βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Επικρατείας, αναφέρει ότι «από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Real News ενημερωθήκαμε πως ζητήσατε ως πρόεδρος της Αρχής για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος έρευνα για τις καταθέσεις του πρώην Υπουργού κ. Γ. Χαρδούβελη σε τράπεζες του εξωτερικού».

Και προσθέτει: «Με την παρούσα σας ζητώ ενημέρωση αν την ίδια έρευνα έχετε διατάξει και για τους 4 Βουλευτές και Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό, σύμφωνα με τις ετήσιες δημοσιευμένες δηλώσεις των βουλευτικών πόθεν έσχες».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM