Ενθουσιασμένοι οι γονείς του Στέφανου Κασσελάκη: «Νίκησε ο καλύτερος»

Ενθουσιασμένοι οι γονείς του Στέφανου Κασσελάκη: «Νίκησε ο καλύτερος» Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΤ
0

Την ικανοποίησή τους για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν οι γονείς του νέου προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

Ειδικότερα, οι γονείς του Στέφανου Κασσελάκη βγήκαν από τα γραφεία του μετά το άκουσμα των αποτελεσμάτων και δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, που ο γιος τους είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτος στους δημοσιογράφους απευθύνθηκε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος φώναξε «Νίκησε ο καλύτερος, σας το είχα πει το πρωί».

Στη συνέχεια μίλησε στις κάμερες η μητέρα του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τόνισε πως περίμενε τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη γιατί «είναι αληθινός».

Μητέρα Στέφανου Κασσελάκη: «Κέρδισε γιατί είναι αληθινός»

«Του έδωσα ένα μεγάλο μητρικό φιλί και του είπα συγχαρητήρια» δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών για την ανάδειξη ηγέτη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τόνισε ακόμη ότι περίμενε την αγάπη του κόσμου γιατί «είναι αληθινός, είναι αγνός, την περίμενα την αγάπη του κόσμου» ενώ περιέγραψε τον ενθουσιασμό που επικράτησε στα γραφεία όταν άρχισαν να βγαίνουν τα αποτελέσματα.

Στις κάμερες μίλησε και ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για το τελικό αποτέλεσμα στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. «Εύχομαι καλή επιτυχία. Εγώ επαναλαμβάνω τη ρήση των αρχαίων Ελλήνων "να είναι καλός και αγαθός" και προσιτός σε όλους τους ανθρώπους, σε αυτούς που έχουν ανάγκη, σε όλο τον κόσμο».

«Είναι ταλαντούχος στην επικοινωνία. Έχει πάρα πολύ καλούς συμβούλους και θα ακολουθήσει και αυτός σιγά σιγά». Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης φορτίστηκε συναισθηματικά με το άκουσμα των αποτελεσμάτων, ενώ συμπλήρωσε πως είναι πολύ χαρούμενος.

«Πάντα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική και τώρα εξελίχθηκε», συμπλήρωσε ο θείος του. «Του ευχήθηκα να στηρίζει πάντα τη ζωή του στην αλήθεια».

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM