Εκλογές 2023: Τι ώρα αναμένεται το exit poll

Εκλογές 2023: Τι ώρα αναμένεται το exit poll Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Λιγότερες από τρεις ώρες απομένουν μέχρι να κλείσουν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές και να ξεκινήσει η διαδικασία καταμέτρησης.

Στο πλαίσιο αυτό, μόλις τελειώσει η διαδικασία της ψηφοφορίας στις 19:00, θα ανακοινωθεί και το exit poll με την εκτίμηση του αποτελέσματος.

To exit poll θα διενεργηθεί για λογαριασμό των καναλιών Mega (συνεργάζεται με τη Metron Analysis), Open (συνεργάζεται με την ΜRB), Star (συνεργάζεται με την GPO), Alpha (συνεργάζεται με την Alco), ΑΝΤ1 (συνεργάζεται με τη Marc) και ΣΚΑΪ (συνεργάζεται με την Pulse). Στο κοινό exit poll συμμετέχει και το Action24.

Στο μεταξύ, με βάση την τελευταία ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών έως τις 13:30 η συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές έφτανε το 31,52%. 

Σε ερώτηση όσον αφορά στην ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, ενημέρωσε πως δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς τα ανακοινωθέντα. 

«Κοντά στις 21:00 θα είναι πολύ υψηλό το ποσοστό γνώσης των αποτελεσμάτων» είπε, σε άλλο σημείο και διαβεβαίωσε πως το σύστημα ασφαλούς μετάδοσης των αποτελεσμάτων (srt) λειτουργεί κανονικά.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM
«Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Πολιτική / «Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και υφαλοκρηπίδας αποτελεί τη μοναδική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως «θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»
LIFO NEWSROOM