Δώρα Αυγέρη: «Δεν υπάρχει εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν διέγραψε ο Κασσελάκης»

Αυγέρη Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Συνεχίζονται οι δηλώσεις εκατέρωθεν για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την τοποθέτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, σύμφωνα με την οποία, δεν διακρίνει διάθεση για ενότητα, η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 σχολίασε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. «Ο κ.Κασσελάκης αντιμετωπίζεται σαν να είναι πρόεδρος 8 χρόνια, αλλά είναι ένα μήνα» ανέφερε η Δώρα Αυγέρη. Ζήτησε μάλιστα από τα στελέχη του κόμματος να σέβονται τις καταστατικές διαδικασίες.

«Η ανανέωση στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, γιατί ο νέος πρόεδρος του κόμματος αντιμετώπισε από την πρώτη στιγμή ένα έντονο πνεύμα αμφισβήτησης και εσωστρέφειας», τόνισε και πρόσθεσε ότι «η δημοσιοποίηση της προσωπικής ζωής του Στέφανου Κασσελάκη δεν ήταν δική του επιλογή».

Η Δώρα Αυγέρη για την αμφισβήτηση και τα περί διαγραφών 

«Η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του νέου προέδρου είναι ταυτόχρονα και αμφισβήτηση απέναντι στους χιλιάδες ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που τον επέλεξαν στις εσωκομματικές εκλογές», συμπλήρωσε επισημαίνοντας πως κάποιοι «αμφισβητούν και τη διαδικασία επιλογής η οποία όμως προβλέπεται από το καταστατικό και άλλωστε τη νομιμοποίησαν με τη συμμετοχή τους στις εσωκομματικές εκλογές».

Σε ερώτηση «αν είναι αριστερή» απάντησε «Ναι είμαι αριστερή». «Ο Κασσελάκης είναι αριστερός και άλλωστε δεν υπάρχει ανανεωτική Αριστερά χωρίς αλλαγή», είπε ακόμα η εκπρόσωπος Τύπου, ενώ εκτίμησε ότι «δεν υπάρχει εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο Κασσελάκης δεν είπε ότι διαγράφει. Διατύπωσε την πολιτική του καταδίκη για πολιτικές συμπεριφορές και παρέπεμψε στα αρμόδια καταστατικά όργανα, για να επιληφθούν επί του θέματος, τα οποία σεβόμαστε, όπως και τις προβλεπόμενες διαδικασίες», ανέφερε επιπλέον η Δώρα Αυγέρη αναφερόμενη στις εξελίξεις των προηγούμενων ημερών που αφορούσαν τους Τζουμάκα, Φίλη, Σκουρλέτη και Βίτσα.

Τέλος, αναφερόμενη στον πρώην πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, σημείωσε ότι «πρέπει να αφήσουμε έξω από όλο αυτό τον πρώην πρόεδρο. Αν θελήσει να κάνει κάποια παρέμβαση, θα το κάνει και δεν χρειάζεται την παραίνεση κανενός».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM