Δημοτικές & Περιφερειακές εκλογές: Πολύ μεγάλη αποχή - Μόλις 34% η συμμετοχή στην Αθήνα

Δημοτικές & Περιφερειακές εκλογές: Πολύ μεγάλη αποχή - Μόλις 34% η συμμετοχή στην Αθήνα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Πολύ μεγάλη αποχή δείχνουν τα αποτελέσματα στον β' γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Ενδεικτικά είναι τα ποσοστά της αποχής στον δήμο της Αθήνας και την Περιφέρεια Αττικής. 

Η συμμετοχή των πολιτών στην Περιφέρεια Αττικής ήταν λίγο πάνω από  41% ενώ στο Δήμο Αθηναίων ήταν ιδιαίτερα χαμηλή κοντά στο 34%.

Συνολικά στις περιφερειακές εκλογές η συμμετοχή στον β' γύρο κυμαίνεται στο 41% με 42%. Στους δήμους όλης της χώρας η συμμετοχή κυμαίνεται περίπου στο 44,5%. 

Στον πρώτο γύρο των εκλογών η συμμετοχή στος δημοτικές εκλογές ήταν πάνω από 59% ενώ στις Περιφέρειες ψήφισε περίπου το 58% του εκλογικού σώματος. Στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής η συμμετοχή ήταν 58,76%. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM