Δικηγόρος Καϊλή: Ποτέ δεν είπε ότι γνώριζε ή συμμετείχε στις ύποπτες δραστηριότητες

Δικηγόρος Καϊλή: Ποτέ δεν είπε ότι γνώριζε ή συμμετείχε στις ύποπτες δραστηριότητες Facebook Twitter
0

Η Εύα Καϊλή ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι γνώριζε ή ότι συμμετείχε στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο σύντροφός της τόνισε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της ευρωβουλευτού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εν μέσω των ερευνών για το σκάνδαλο διαφθοράς του Qatargate. 

Παράλληλα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ισχυρίστηκε ότι η κα Καϊλή δεν είχε ποτέ κυριότητα ή κατοχή στα χρήματα που βρέθηκαν στο κοινό διαμέρισμα με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι και πρόσθεσε ότι ουδέποτε στη ζωή της έχει δωροδοκηθεί.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη, η ευρωβουλευτής με τους δικηγόρους της, ετοιμάζεται να εμφανιστεί ενώπιον των βελγικών αρχών, οι οποίες θα κληθούν να αποφασίσουν αν η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα παραμείνει στο σωφρονιστικό κατάστημα ή θα αποφυλακιστεί υπό όρους.

Νωρίτερα, δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «La Repubblica», ανέφερε ότι «η Εύα Καϊλή, πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ομολόγησε».

«Είναι αλήθεια. […] Γνώριζα για τις δραστηριότητες του Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι. Και ήξερα ότι υπήρχαν βαλίτσες γεμάτες χρήματα στο σπίτι μου», φέρεται να κατέθεσε, σύμφωνα με το ιταλικό μέσο ενημέρωσης, που σχολιάζει πως δεν είχε άλλη επιλογή καθώς η αστυνομία έφτασε στην πόρτα της «την ώρα που καλούσε τον πατέρα της για να κρύψει τα χρήματα». Ο πατέρας της Καϊλή εντοπίστηκε στο Sofitel, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία των Βρυξελλών.

Κατά το ίδιο μέσο, μετά τη σύλληψη του συζύγου της, η κα Καϊλή φαίνεται ότι επιχείρησε να προειδοποιήσει τον Παντσέρι κι άλλα δύο άτομα, γεγονός που οδήγησε τις Αρχές στη σύλληψή της, παρότι δεν υπήρχε τέτοια πρόθεση.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM