Διάρρηξη στο γραφείο του Τσακαλώτου- «Σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο»

Διάρρηξη στο γραφείο του Τσακαλώτου- «Σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο» Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Διάρρηξη έγινε στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου, από όπου οι δράστες αφαίρεσαν τους υπολογιστές.

 

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών γνωστοποίησε ότι έπεσε θύμα διάρρηξης με ανάρτηση στο Facebook. «Οι διαρρήκτες αφού σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακάτεψαν τα έγγραφα και αφαίρεσαν τους υπολογιστές μας», έγραψε, ενώ δημοσίευσε και φωτογραφίες από το γραφείο του.

 

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξακρίβωση της ταυτότητας των δραστών και των στόχων τους, σημείωσε ο κ. Τσακαλώτος στην ανάρτησή του.

 

«Τίποτα και κανένας δεν θα μας τρομοκρατήσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας φιμώσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας σταματήσει. Και ας ψάξουν όσο θέλουν αυτά που αφαίρεσαν αν αυτός ήταν ο στόχος τους. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Το πολύ πολύ να μάθουν κάποια οικονομικά», έγραψε ακόμη ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΙΤΗ 28/06- ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ-Η απροετοίμαστη Ευρώπη και η ενεργειακή παγίδα

LiFO politics / Η απροετοίμαστη Ευρώπη και η ενεργειακή παγίδα

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Χάρη Δούκα, καθηγητή ενεργειακής πολιτικής στο ΕΜΠ, σχετικά με όλους εκείνους τους λόγους που συνέτειναν στην έκρηξη των τιμών της ενέργειας και των καυσίμων. Πώς βρεθήκαμε να ζούμε μέσα σε μια «τέλεια ενεργειακή καταιγίδα»;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ