Διάλογο με την Τουρκία για άμεση απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών ζητά το ΕΛΚ

Διάλογο με την Τουρκία για άμεση απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών ζητά το ΕΛΚ Facebook Twitter
EUROKINISSI/EPP
1

Ρητή αναφορά στο θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές, περιλαμβάνει το κείμενο συμπερασμάτων της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Συγκεκριμένα, το κείμενο συμπερασμάτων της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, αναφέρει τα εξής:

«Το ΕΛΚ εκφράζει την αλληλεγγύη του και παραμένει δεσμευμένο και ενωμένο στην υποστήριξή του, τόσο για την Κύπρο όσο και για την Ελλάδα υπό το φως των αυξανόμενων επιθετικών ενεργειών από την Τουρκία, οι οποίες θέτουν σε αμφισβήτηση την Ειρήνη και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η Τουρκία πρέπει επίσης να ανοίξει διάλογο με την Ελλάδα ο οποίος θα οδηγήσει στην άμεση απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν την 1η Μαρτίου».

Επίσης, αναφορά γίνεται και στο θέμα της ΑΟΖ της Κύπρου.

«Οι ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος καταδικάζουν τις αυξανόμενες τουρκικές προκλήσεις εναντίον της ακεραιότητας της Κύπρου. Στην Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ σήμερα στις Βρυξέλλες, οι ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος καλούν επίσης για μία άμεση αποκλιμάκωση της κατάστασης ώστε να διατηρηθεί η ειρήνη και η σταθερότητα στην περιοχή», αναφέρεται στο κείμενο.

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια