Ο Θεόδωρος Πάγκαλος αποφάσισε να μιλήσει για το πρόβλημα του. Στο νέο του βιβλίο "Με τον Ανδρέα στην Ευρώπη" ,ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρεται και στο βάρος του. Για όλα φταίνε οι ευθύνες που του ανέθεσε ο Ανδρέας διορίζοντας τον υφυπουργό Εμπορίου. Έχουν περάσει βέβαια πολλά χρόνια από τότε, οι ευθύνες όμως δεν έλειψαν ποτέ από τον κύριο πάγκαλο:

«Προσωπικά έπαθα μεγάλη ζημιά. Επάχαινα περίπου μισό κιλό την εβδομάδα, με αποτέλεσμα στον ενάμιση χρόνο που έμεινα εκεί περίπου να πάρω καμιά εικοσαριά κιλά. Η νεανική μου ευλυγισία ανήκε πλέον οριστικά στο παρελθόν. Ο λόγος ήταν ότι πήγαινα στο υπουργείο μεταξύ 7.30και 8 το πρωί και έφευγα το βράδυ κατά τις 10 ή 11,καταναλώνοντας το μεσημέρι και άλλες ώρες σάντουιτς και κάθε είδους αηδέστατα fast food τα οποία αγόραζα στα περί την πλατεία Κάνιγγος μαγαζιά και επότιζα με κόκα κόλες ή μπίρες».

Ο κύριος Πάγκαλος εκτός από τα κιλά του, αναφέρεται και σε διάφορα περιστατικά με τον Ανδρέα Παπανδρέου τα οποία προδημοσιεύει το "Βήμα". Σε ένα εξ αυτών ο Ανδρέας αργεί να πάει στο ραντεβού του με τη Θάτσερ και ο κύριος Πάγκαλος εκφράζει την απορία του στον πρωθυπουργικό σύμβουλο Μαχαιρίτσα που είναι..."Στον τρίτο όροφο" ,του απαντά εκείνος. Εκεί έμενε το προσωπικό της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Μόλις είχε αρχίσει να ανατέλλει το "άστρο" της Δήμητρας.

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr