Δάλλα: Η Κωνσταντοπούλου μου είπε «Γλυκούλα μου, δεν φανταζόμουν ότι θα ήθελες να είσαι στην ΚΟ»

Δάλλα: Η Κωνστανστοπούλου μου είπε «Γλυκούλα μου, δεν φανταζόμουν ότι θα ήθελες να είσαι στην ΚΟ» Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Ύστερα από τις ανακατατάξεις στα ψηφοδέλτια του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», η Όλγα Δάλλα, η οποία δεν θα είναι πλέον υποψήφια, αποκάλυψε όλα όσα της μετέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για την απόφασή της.

Η Όλγα Δάλλα στις εκλογές της 21ης Μαΐου ήταν υποψήφια με το κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας» στον νότιο τομέα και μάλιστα ήρθε πρώτη με 6.148 ψήφους. Ωστόσο τη θέση της θα πάρει, όπως όλα δείχνουν, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ήταν υποψήφιος στην Α΄ Αθηνών και ήρθε τρίτος με 2.500 σταυρούς.

Σε ό,τι αφορά το πώς της ανακοίνωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι δεν θα είναι υποψήφια και το τι απάντησε στις ενστάσεις της, η Όλγα Δάλλα αποκάλυψε ότι της είπε: «Γλυκούλα μου, δεν φανταζόμουν ότι θα ήθελες να είσαι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα».

Όλγα Δάλλα: Δεν μας είχε πει για αλλαγές στα ψηφοδέλτια

Σχετικά με το αν είχαν γίνει συζητήσεις για πιθανές αλλαγές στο κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας», η Όλγα Δάλλα μίλησε στο MEGA και απάντησε αρνητικά. «Όχι, δεν είχε συζητηθεί. Μόνο μία φευγαλέα αναφορά σε μια σύσκεψη υποψηφίων σε ξενοδοχείο, μετά τις πρώτες εκλογές, ότι "προτίθεμαι να αλλάξω κάποιους υποψηφίους" και γελώντας», είπε και συμπλήρωσε σχετικά με το αν είχαν ενημερωθεί για τις αλλαγές στα ψηφοδέλτια πριν τις εκλογές, η Όλγα Δάλλα είπε «Ποτέ. Πριν τις εκλογές καμία αναφορά απολύτως. Μας είχε δοθεί ένα ερωτηματολόγιο, πώς μας φάνηκε ο προεκλογικός αγώνας, αν θέλουμε να είμαστε ξανά υποψήφιοι και πού θέλουμε. Πουθενά δεν υπογράψαμε. Πουθενά δεν έλεγε για αλλαγές».

Η Όλγα Δάλλα συμπλήρωσε επίσης τα όσα της εξήγησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχετικά με το πρόσωπο του Σπύρου Μπιμπίλα. «Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν από τα στελέχη που “έχτισαν” την Πλεύση Ελευθερίας και πρέπει να αξιοποιηθεί», είπε χαρακτηριστικά η Όλγα Δάλλα.

Παράλληλα, η Όλγα Δάλλα επισήμανε πως όσοι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι έχουν ήδη συντονιστεί και θα δώσουν όλοι μαζί συνέντευξη Τύπου ενώ θα εκδώσουν και δελτία Τύπου. Ανέφερε τέλος, ότι υπάρχουν και άλλοι πέραν των 5 που θα αποχωρήσουν και εκτίμησε ότι ο αριθμός τους είναι πάνω από 10.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

Πολιτική / Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

«Τόσο ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ όσο και το παράγωγο ενωσιακό δίκαιο κατοχυρώνουν, εκτός από την κατ’ ουσίαν διεθνή προστασία σε περίπτωση βάσιμων λόγων δίωξης, και το δικαίωμα πρόσβασης στη διαδικασία ασύλου»
LIFO NEWSROOM
Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Ζήτημα υψίστης σημασίας για την υπόσταση του κράτους δικαίου

Πολιτική / Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Ζήτημα υψίστης σημασίας για την υπόσταση του κράτους δικαίου

Ζητά την ανάκληση της νομικής αιτιολόγησης που στηρίζεται στο άρθρο 15 ΕΣΔΑ, δηλαδή το αντίστοιχο του άρθρου 48 Συντ. για την εφαρμογή του νόμου περί καταστάσεως πολιορκίας, όπως σημειώνει με έκπληξη
LIFO NEWSROOM
Φλωρίδης για Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας: «Αν δεν κόψεις τα σάπια, θα μολυνθούν και τα υπόλοιπα»

Πολιτική / Φλωρίδης για Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας: «Αν δεν κόψεις τα σάπια, θα μολυνθούν και τα υπόλοιπα»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να τεθεί σε αναστολή και ο ιατροδικαστής που υπέγραψε τις τρεις εκθέσεις για τα βρέφη που δολοφόνησε η Ειρήνη Μουρτζούκου, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση για την αναστολή λειτουργίας της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πάτρας
LIFO NEWSROOM
Ακροδεξιό παραλήρημα Πλεύρη: Αντικίνητρα για «λαθρομετανάστες, που έρχονται και τρώνε-πίνουν με τα χρήματα των φορολογούμενων»

Πολιτική / Ακροδεξιό παραλήρημα Πλεύρη: Αντικίνητρα για «λαθρομετανάστες, που έρχονται και τρώνε-πίνουν με τα χρήματα των φορολογούμενων»

Ο νέος υπουργός επιτίθεται στους μετανάστες με χυδαία ρητορική λέγοντας πως στις δομές «τρώνε 3 φορές κρέας και μία ψάρι» και πως «δεν θέλουμε να αντικαταστήσουμε τον πληθυσμό της Ευρώπης»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη στη Βουλή: Πολιτική κόντρα για ΟΠΕΚΕΠΕ και «γαλάζια συμμορία»

Πολιτική / Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη στη Βουλή: Πολιτική κόντρα για ΟΠΕΚΕΠΕ και «γαλάζια συμμορία»

 Όταν απευθύνεστε σε αυτήν την παράταξη δεν θα χρησιμοποιείτε τον όρο «γαλάζια συμμορία», δεν τη δέχομαι από ένα κόμμα, που έχει στιγματίσει την πολιτική ζωή της χώρας, απάντησε σε υψηλούς τόνους στον Νίκο Ανδρουλάκη ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Κλείνει η δίοδος από Λιβύη προς Ελλάδα» – Τρίμηνη αναστολή ασύλου και δύο κλειστά κέντρα στην Κρήτη

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κλείνει η δίοδος από Λιβύη προς Ελλάδα» – Τρίμηνη αναστολή ασύλου και δύο κλειστά κέντρα στην Κρήτη

Σύλληψη και κράτηση για όσους εισέρχονται παράνομα στη χώρα – Νέα μέτρα υπό τον απόηχο της άρνησης Χάφταρ να δεχθεί την ευρωπαϊκή αποστολή
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης για μεταναστευτικό: Αν χρειαστεί, θα υπάρξει αυστηροποίηση των μέτρων

Πολιτική / Γεραπετρίτης για μεταναστευτικό: Αν χρειαστεί, θα υπάρξει αυστηροποίηση των μέτρων

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ επισήμανε πως «η Ελλάδα θα μεριμνήσει ώστε να ελεγχθούν οι μεταναστευτικές ροές» και υπογράμμισε ότι η επιτήρηση θα ενταθεί στο πλαίσιο ευρωπαϊκής συνεργασίας
LIFO NEWSROOM
Αυξάνονται οι ροές μεταναστών σε Κρήτη και Γαύδο: Στη Λιβύη Πλεύρης και Ευρωπαίοι για συνομιλίες με Ντμπέιμπα - Χαφτάρ

Πολιτική / Αυξάνονται οι ροές μεταναστών σε Κρήτη και Γαύδο: Στη Λιβύη Πλεύρης και Ευρωπαίοι για συνομιλίες με Ντμπέιμπα - Χαφτάρ

Ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία, με τη συμμετοχή των υπουργών Εσωτερικών της Ιταλίας και της Μάλτας, μετέβη στη Λιβύη για διαβουλεύσεις με τις πλευρές των Ντμπέιμπα και Χαφτάρ
LIFO NEWSROOM
Νίκος Χριστοδουλάκης: «Υπάρχει ένα οργανωμένο δίκτυο που αφαιμάζει κοινοτικούς πόρους με πολιτική κάλυψη»

LiFO politics / Νίκος Χριστοδουλάκης: «Ένα οργανωμένο δίκτυο αφαιμάζει κοινοτικούς πόρους με πολιτική κάλυψη»

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και καθηγητής Νίκος Χριστοδουλάκης μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ, δίνει τη δική του ερμηνεία και εκτιμά ότι η κρίση «δεν μας έκανε σοφότερους, αλλά χειρότερους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ