Βούτσης: Η συμφωνία θα είναι έντιμη αλλά και αρκετά επώδυνη

Βούτσης: Η συμφωνία θα είναι έντιμη αλλά και αρκετά επώδυνη Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
4

«Μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να έχουμε λύση και συμφωνία» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ πρόσθεσε ότι «η συμφωνία θα είναι έντιμη, καθαρή, διαυγής, αλλά και αρκετά επώδυνη».

Ακόμα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών. «Αν η κυβέρνηση χάσει τη δεδηλωμένη κατά την ψηφοφορία θα κάνουμε ό,τι προβλέπει το Σύνταγμα, δηλαδή εκλογές», είπε και σημείωσε πως «δεν μπορούμε να πούμε στο λαό ότι θα προχωρήσουμε με άλλα δεκανίκια».

Για το θέμα της κομματικής πειθαρχίας, τόνισε ότι «η Αριστερά ξέρει να αυτοπειθαρχείται όταν έχει μπροστά της όλο το κάδρο. Ο καθένας θα πάρει τις αποφάσεις του έχοντας απέναντί του το λαό που μας ψήφισε. Αν είναι κάτι να ξινίζει θα ξινίζει σε όλους μας».

Τέλος, απέρριψε το σενάριο «τάιμ άουτ», δηλαδή του «παγώματος» της διαπραγμάτευσης για δύο μήνες μέχρι να υπάρξει συμφωνία, αποδίδοντας την ιδέα στον Σόιμπλε.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
«η συμφωνία θα είναι έντιμη, καθαρή, διαυγής, αλλά και αρκετά επώδυνη». Πηγή: www.lifo.gr Αν κατάλαβα καλά, σύντροφε Σκουρλέτη μου, η διαφορά από την προηγούμενη συμφωνία των "μνημονιακών" δεν θα είναι στο "επώδυνη" (αφού και αυτή επώδυνη θα είναι), αλλά στο έντιμη, καθαρή και διαυγής; Μπορείς, σε παρακαλώ, να μου εξηγήσεις γιατί η δική σας θα είναι πιο έντιμη, πιο καθαρή και πιο διαυγής; Μήπως επειδή τη μαγειρεύατε 4 και βάλε μήνες, μέχρι να στραγγίξουμε εντελώς;