Βουλή: Την άρση ασυλίας του Ανδρέα Πάτση αποφάσισε η ολομέλεια

Ανδρέας Πάτσης Facebook Twitter
Φωτ.: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
0

Την άρση ασυλίας του Ανδρέα Πάτση αποφάσισε ομόφωνα η ολομέλεια της Βουλής.

Με 274 ψήφους «υπέ» αποφασίστηκε η άρση ασυλίας του βουλευτή Γρεβενών, Ανδρέα Πάτση, για τα αδικήματα της κατά εξακολούθηση υποβολής ανακριβής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης καθώς και συμμετοχή σε εταιρεία με έδρα της αλλοδαπής (σύμφωνα με τον Ειδικό Νόμο 313/2003).

Ο κ. Πάτσης δεν θέλησε να λάβει τον λόγο.

Να σημειωθεί ότι η γνωμοδότηση της Επιτροπής Δεοντολογίας προς την Ολομέλεια ήταν ομόφωνα υπέρ της άρσης ασυλίας του βουλευτή.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM