Βατικανό: Ανησυχούμε για την Ελλάδα

Βατικανό: Ανησυχούμε για την Ελλάδα Facebook Twitter
0

Την ανησυχία του για την κατάσταση στην Ελλάδα εξέφρασε ο ο πρωθυπουργός και επικεφαλής της διπλωματίας του Βατικανού, Πιέτρο Παρολίν.

«Ανησυχούμε για την Ελλάδα και ελπίζουμε να βρεθεί το συντομότερο δυνατόν λύση με την επίτευξη συμφωνίας», είπε ο Παρολίν στη διάρκεια της απονομής του διεθνούς βραβείου «Οικονομία και Κοινωνία».


«Θεωρούμε ότι αν δεν βρεθεί λύση θα μπορέσουν να υπάρξουν, σαφώς, αρνητικές συνέπειες και για τον λόγο αυτόν ευχόμαστε να έχουμε αίσιο τέλος. Δεν κρύβουμε ότι ανησυχούμε», ανέφερε είπε ο πρωθυπουργός του Βατικανού.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΛΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / «Θέλει να γυρίσει τη χώρα δεκαετίες πίσω - Είναι αμετανόητος» η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα

«Τα αποκαλυπτήρια του ιδιωτικού κόμματος Τσίπρα με το όνομα ΕΛΑΣ, πιστοποίησαν πόσο παλιό είναι αυτό που πολυδιαφημίζεται εδώ και μήνες ως ‘νέο'» τονίζει το ΠΑΣΟΚ
THE LIFO TEAM