Αυτοδιοικητικές 2023: Στους Λειψούς έχει «εκλεγεί» ήδη δήμαρχος- Ο λόγος

Αυτοδιοικητικές 2023: Στους Λειψούς έχει «εκλεγεί» ήδη δήμαρχος- Ο λόγος Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Την Κυριακή, 8 Οκτωβρίου, διεξάγονται οι αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, αλλά στους Λειψούς, ο νυν δήμαρχος γνωρίζει ήδη ότι θα επανεκλεγεί. 

Πρόκειται για τον νυν Φώτη Μάγγο  ο οποίος γνωρίζει ήδη ότι θα παραμείνει στο αξίωμα του δημάρχου του ακριτικού νησιού για ακόμη πέντε χρόνια, μετά τη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023. 

Στους ακριτικούς Λειψούς δεν κατέθεσε κανένας άλλος συνδυασμός υποψηφιότητα για την διεκδίκηση της δημαρχίας. Επομένως, ο κ. Μάγγος αναμένεται να εκλεγεί και πάλι δήμαρχος άνευ αγώνα.

Πλέον, η μοναδική αγωνία για τους κατοίκους των Λειψών και σ' αυτή την εκλογική αναμέτρηση είναι το ποιοι θα συνθέσουν το επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού αποτελείται από 17 άτομα.

Αυτοδιοικητικές 2023: Η ανάρτηση του νυν δημάρχου των Λειψών

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Φώτης Μάγγος είχε αναφέρει μεταξύ άλλων πως η συγκεκριμένη εξέλιξη «αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για την παραγωγική μας πορεία εννέα ετών».

Αναλυτικά η ανάρτηση του δημάρχου Λειψών:

«Στις 31 Αυγούστου ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Οκτωβρίου. Για τρίτη συνεχή εκλογική αναμέτρηση (2014, 2019, 2023) στο Δήμο Λειψών δεν θα υπάρχει αντίπαλος απέναντι στον συνδυασμό μας. Το γεγονός αυτό από μόνο του αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για την παραγωγική μας πορεία εννέα ετών. Μια πορεία που είναι αποτέλεσμα προσωπικών μου προσπαθειών μαζί κυρίως με την καθοριστική συμβολή των μελών του δημοτικού συμβουλίου που κλήθηκαν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας, υπό συνθήκες που πολλές φορές ήταν αντίξοες και εξαιρετικά δύσκολες» αναφέρει αρχικά ο δήμαρχος Λειψών. 

«Όσο όμως και να μας χαροποιεί το γεγονός της μοναδικής υποψηφιότητας του συνδυασμού μας, άλλο τόσο μας γεμίζει ακόμη περισσότερες ευθύνες. Αισθανόμαστε πιο έντονη την ανάγκη να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και της μεγάλης εμπιστοσύνης που συνεχίζετε να μας δείχνετε. Χωρίς αμφιβολία μέσα στα εννιά αυτά χρόνια έγιναν έργα, δράσεις και πολλές αλλαγές προς το καλύτερο» επισημαίνει. 

«"Δεν επαναπαυόμαστε όμως στις δάφνες μας", ούτε ισχυριζόμαστε πως είμαστε αυθεντίες ή αλάνθαστοι. Αν κάτι μάθαμε καλά αυτά τα χρόνια είναι να εντοπίζουμε άμεσα τις στρεβλώσεις και να προβαίνουμε με γρήγορα αντανακλαστικά στις απαραίτητες διορθώσεις. Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μας θα αποτελέσει το έναυσμα για να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια με περισσότερο πάθος και ενέργεια και να γίνουμε καλύτεροι μέσα από μια νέα και δυνατή ομάδα!

Για τον λόγο αυτό, έχω την τιμή να σας παρουσιάσω το νέο μας ψηφοδέλτιο που αποτελείται από δεκαεπτά άτομα, οκτώ γυναίκες και εννέα άνδρες, εκ των οποίων τα έντεκα είναι νέα πρόσωπα και τα έξι εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι. Όλοι τους είναι μοναδικοί και ο καθένας ξεχωριστά με κάνει πολύ περήφανο. Τους ευχαριστώ από καρδιάς για τη στήριξη και τους εύχομαι καλή επιτυχία!» καταλήγει. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM