Αποχώρηση ΠΑΣΟΚ από τη Βουλή λόγω Κατρούγκαλου

Αποχώρηση ΠΑΣΟΚ από τη Βουλή λόγω Κατρούγκαλου Facebook Twitter
2

Αποχώρησε πριν από λίγο το ΠΑΣΟΚ από τη συζήτηση του νομοσχεδίου  «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης- Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση- Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις».

 Αιτία ο αν. υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, καθώς το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για «σύγκρουση συμφερόντων» μετά τα δημοσιεύματα για την δικηγορική ιδιότητα του υπουργού.

Η αποχώρηση ήταν σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ συμβολική. "Το θέμα είναι ηθικό" τόνισε ο κ. Λοβέρδος, κατά την αποχώρησή του.


Το υπό συζήτηση νομοσχέδιο είναι αυτό που ανοίγει το δρόμο για την επαναφορά  στο δημόσιο των απολυμένων και υπαλλήλων σε διαθεσιμότητα και για την πρόσληψη των αδιόριστων επιτυχόντων σε παλαιότερους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΛΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / «Θέλει να γυρίσει τη χώρα δεκαετίες πίσω - Είναι αμετανόητος» η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα

«Τα αποκαλυπτήρια του ιδιωτικού κόμματος Τσίπρα με το όνομα ΕΛΑΣ, πιστοποίησαν πόσο παλιό είναι αυτό που πολυδιαφημίζεται εδώ και μήνες ως ‘νέο'» τονίζει το ΠΑΣΟΚ
THE LIFO TEAM
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Πολιτική / Φλωρίδης για Μαρινάκη - Δημητριάδη: Εάν κάποιος καταδικαστεί, θα πάει φυλακή

Ο υπουργός Δικαιοσύνης τοποθετήθηκε σχετικά με το θερμό επεισόδιο μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του πρώην γενικού γραμματέα του Μεγάρου Μαξίμου στον τελικό της Euroleague
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Πολιτική / Σήμερα τα αποκαλυπτήρια για το κόμμα Τσίπρα: Το βίντεο-έκπληξη με μουσική Κραουνάκη και το μυστικό όνομα

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, αναμένεται να απευθύνει έκκληση σε «όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες» να δηλώσουν συμμετοχή στο «νέο ταξίδι», υπογράφοντας την ιδρυτική του Διακήρυξη
THE LIFO TEAM
GREXIT PLAN B ΑΛΒΑΝΙΑ

Πολιτική / Το plan b της Ευρώπης για το Grexit με την ονομασία «Κωδικός Αλβανία» - Οι συνέπειες στο εθνικό νόμισμα

«Θα υπήρχε πείνα, ούτε να αγοράσουμε πετρέλαιο για τα πολεμικά μας πλοία στο Αιγαίο δεν θα είχαμε» είπε ο Γιάννης Στουρνάρας στο νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό»
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Ο Κατρούγκαλος πρέπει να παραιτηθεί και μετά -αν θέλει- να αποδείξει την αθωότητά του. Έλεος με αυτη την ιστορία.Αλλά το ΠΑΣΟΚ και ο Λοβέρδος να διαμαρτύρεται για την διαφθορά είναι η ένδειξη ότι το έχουμε τερματίσει σαν χώρα.
Κατ'αρχάς εφόσον υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την εμπλοκή του Κατρούγκαλου στις αγωγές κατά του δημοσίου όταν εκείνος είχε ήδη αναλάβει θέση στην κυβέρνηση, πρέπει είτε να παραιτηθεί της εκπροσώπησης των εναγόντων κατά του δημοσίου, είτε να παραιτηθεί από το δημόσιο αξίωμα του.Από την άλλη πλευρά όμως, αν διέθεταν τόσο υψηλές ηθικές αρχές οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όταν ήταν στις προηγούμενες κυβερνήσεις, θα έπρεπε να είχαν αποχωρήσει όχι μόνο από την Βουλή, αλλά και από το ΠΑΣΟΚ.