Αποχώρηση ΠΑΣΟΚ από τη Βουλή λόγω Κατρούγκαλου

Αποχώρηση ΠΑΣΟΚ από τη Βουλή λόγω Κατρούγκαλου Facebook Twitter
2

Αποχώρησε πριν από λίγο το ΠΑΣΟΚ από τη συζήτηση του νομοσχεδίου  «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης- Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση- Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις».

 Αιτία ο αν. υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, καθώς το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για «σύγκρουση συμφερόντων» μετά τα δημοσιεύματα για την δικηγορική ιδιότητα του υπουργού.

Η αποχώρηση ήταν σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ συμβολική. "Το θέμα είναι ηθικό" τόνισε ο κ. Λοβέρδος, κατά την αποχώρησή του.


Το υπό συζήτηση νομοσχέδιο είναι αυτό που ανοίγει το δρόμο για την επαναφορά  στο δημόσιο των απολυμένων και υπαλλήλων σε διαθεσιμότητα και για την πρόσληψη των αδιόριστων επιτυχόντων σε παλαιότερους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Ο Κατρούγκαλος πρέπει να παραιτηθεί και μετά -αν θέλει- να αποδείξει την αθωότητά του. Έλεος με αυτη την ιστορία.Αλλά το ΠΑΣΟΚ και ο Λοβέρδος να διαμαρτύρεται για την διαφθορά είναι η ένδειξη ότι το έχουμε τερματίσει σαν χώρα.
Κατ'αρχάς εφόσον υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την εμπλοκή του Κατρούγκαλου στις αγωγές κατά του δημοσίου όταν εκείνος είχε ήδη αναλάβει θέση στην κυβέρνηση, πρέπει είτε να παραιτηθεί της εκπροσώπησης των εναγόντων κατά του δημοσίου, είτε να παραιτηθεί από το δημόσιο αξίωμα του.Από την άλλη πλευρά όμως, αν διέθεταν τόσο υψηλές ηθικές αρχές οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όταν ήταν στις προηγούμενες κυβερνήσεις, θα έπρεπε να είχαν αποχωρήσει όχι μόνο από την Βουλή, αλλά και από το ΠΑΣΟΚ.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ