Ανδρουλάκης κατά Γεννηματά: Η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ έκανε λάθη

Ανδρουλάκης κατά Γεννηματά: Η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ έκανε λάθη Facebook Twitter
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
2

Σαφείς αποστάσεις από τη Φώφη Γεννηματά πήρε ο Νίκος Ανδρουλάκης κάνοντας παράλληλα λόγο για λάθη της ηγεσίας του κόμματος ενώ υποστήριξε πως το ΚΙΝΑΛ θα δώσει μάχη επιβίωσης στις εθνικές εκλογές.

«Το να φτάνουμε στο σημείο αντί να συζητάμε το Βατερλώ του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και το πώς η Νέα Δημοκρατία δεν θα το καρπωθεί μόνη της, αλλά να συζητάμε τα εσωτερικά του ΚΙΝΑΛ πάει να πει ότι έγιναν λάθος χειρισμοί», είπε σε ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ σε

συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Αντιθέσεις του Action 24. «Είμαστε ένα μήνα πριν από τις εκλογές όπου αυτές αποκτούν άλλο χαρακτήρα για μας. Θα κρίνουν την επιβίωση της παράταξης και την προοπτική της. Καλό θα είναι όλοι οι πρωταγωνιστές του έργου να καταλάβουν ότι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ είναι πληγωμένος κόσμος τα τελευταία δέκα χρόνια από τις συγκρούσεις οι οποίες έφεραν μια ιστορική παράταξη στο σημείο να δίνει μάχη επιβίωσης» πρόσθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

«Ο κόσμος μας ξέρω πόσο στεναχωρημένος είναι αυτές τις δύο μέρες. Περίμενα από τα ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και την ηγεσία του να έχουν μια στρατηγική ενδυνάμωσης, ενότητας και να δώσουμε μία μάχη όλοι μαζί. Έχουμε τέσσερις εβδομάδες, έγινε ό,τι έγινε, ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί όσο μπορούμε να μην ρίχνουμε λάδι στη φωτιά, να μαζέψουμε, όσο μπορούμε να μαζέψουμε, τα προβλήματα που προκλήθηκαν και να δώσουμε αυτή τη μάχη», είπε χαρακτηριστικά. 

Σεβασμός στην ιστορία της παράταξης 

Ο ίδιος απάντησε στην κυρία Γεννηματά η οποία, πριν λίγες μέρες, είχε πει πως ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ευρωβουλευτής και να κοιτάξει να κάνει τη δουλειά του. «Φυσικά θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου, να δίνω τη μάχη μου στην ευρωβουλή και αν την έκανα καλά ή όχι, το αξιολόγησαν πριν μία εβδομάδα οι πολίτες, οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, δίνοντας μου το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων στο πρόσωπό μου. Με τίμησαν και θα τους τιμήσω και εγώ συνεχίζοντας να κάνω καλά το έργο μου. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν αγωνιώ ως απλό μέλος του κόμματος για το ότι αυτή η παράταξη έχει μια μεγάλη ιστορία και πρέπει να σεβόμαστε την ιστορία της, όχι περιόδους της ιστορίας της, αλλά το σύνολο της ιστορία της».

Προτεραιότητα οι εκλογές

Τονίζοντας πως Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να πάψει το ΚΙΝΑΛ να παίζει ουσιαστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας εξέφρασε την επιθυμία για το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις εθνικές εκλογές και δεσμεύτηκε να βελτιώσει τους όρους του αγώνα αυτού τις επόμενες εβδομάδες όπως και όπου μπορεί. «Κλείνει για μένα αυτή η ιστορία», είπε αναφερόμενος στις ραγδαίες εσωκομματικές συγκρούσεις στον απόηχο της παραίτησης του Ευάγγελου Βενιζέλου, αναφέροντας πως «θα συζητήσουμε γι' αυτό όταν θα αξιολογηθούν όλες αυτές οι αποφάσεις σε ένα δεύτερο χρόνο. Η προτεραιότητα τώρα είναι στις 7 Ιουλίου η παράταξη να έχει σοβαρή παρουσία στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα».

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ