Άγριος καυγάς Κωνσταντινέα - Γεωργιάδη στην εκπομπή του Παπαδάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγριος καυγάς Κωνσταντινέα - Γεωργιάδη στην εκπομπή του Παπαδάκη (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
3

Λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Οι δύο βουλευτές έφτασαν στο σημείο να φωνάζουν πρόσωπο με πρόσωπο ο ένας στον άλλον και χρειάστηκε η παρέμβαση του κ. Παπαδάκη προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση.

Αφορμή για την έκρηξη του κ. Γεωργιάδη αποτέλεσε μία φωτογραφία που είχε μαζί του ο κ. Κωνσταντινέας με τον ίδιο και τη σύζυγό του στα μπουζούκια.

«Εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους. Είμαι λαϊκό παιδί. Δες τη φωτογραφία που ήσουν λιάρδα με τη γυναίκα σου» του είπε ο πρώην διαιτητής και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να εξοργίζεται και να κατεβάζει τη φωτογραφία με το χέρι του.

«Πήγα εγώ όταν είχε νεκρούς; Είχε νεκρούς τότε; Στους νεκρούς πάνω πήγες» ήταν η απάντησή του κ. Γεωργιάδη, με τον Γιώργο Παπαδάκη να σηκώνεται από τη θέση του για να χωρίσει τους δύο βουλευτές.

 

 Λίγο αργότερα ο κ. Γεωργιάδης επανήλθε στο θέμα μέσω Twitter κάνοντας λόγο για την «απόλυτη καφρίλα»:

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM