Euractiv: Η στάση του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο είναι "ντροπιαστική"

Euractiv: Η στάση του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο είναι "ντροπιαστική" Facebook Twitter
1

"Εντελώς απομονωμένο είναι το ΠΑΣΟΚ στην Ομάδα των Σοσιαλδημοκρατών" αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της ευρωπαϊκής διαδικτυακής πύλης, Euractiv, επικαλούμενο πηγές.


Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος των σοσιαλιστών, η στάση του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο φέρνει "σε δύσκολη θέση" την πολιτική Ομάδα των Σοσιαλδημοκρατών και είναι "ντροπιαστική" γιατί "δε συνάδει" με τη θέση των Σοσιαλδημοκρατών. "Είναι οι μόνοι που υποστηρίζουν μια στάση όπως είναι η παραίτηση της ελληνικής κυβέρνησης", προσθέτει το δημοσίευμα, ενώ κάνει αναφορά και σε συγκεκριμένη ευρωβουλευτή, την Εύα Καϊλή η οποία "αντιτίθεται σε κάθε λογική λύση".


Συνεχίζοντας, το Euractiv.com παραθέτει δηλώσεις της ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Εύας Καϊλή, η οποία αρνείται πως νιώθει "απομονωμένη" εντός της πολιτικής της ομάδας.


«Oι ηγέτες του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού βρίσκονται σε απόλυτη αναντιστοιχία με τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, παρόλο που ανήκουν
σ' αυτούς. Η στάση τους, τους εκθέτει» δηλώνει από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Για να σώσει λοιπόν την υπόληψη των Ελληνικών κομμάτων, ο ΣΥνασπισμός της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς θα υποχρεωθεί να γραφτεί μέλος στους Σοσιαλδημοκράτες...Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα