Έξαλλος έγινε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης που επιτέθηκε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου επειδή το κανάλι της Βουλής μετέδιδε τη συνεδρίαση της επιτροπής για τον Έλεγχο του Χρέους και όχι τη συνεδρίαση στην Ολομέλεια.

 

Ο βουλευτής της Ν.Δ. είπε από το βήμα της Βουλής: «Την ώρα που συζητείται ένα κατεπείγον νομοσχέδιο το κανάλι της Βουλής, χθες, επιλέγει να αναμεταδώσει τη συζήτηση η οποία γίνεται στην επιτροπή ‘αλήθειας’ υπό την προεδρία της κ. Κωνσταντοπούλου στην οποία παρελαύνουν διάφοροι απίθανοι τύποι με σαγιονάρες και λαχανί πουκάμισα να μας εξηγήσουν με ποιο τρόπο δημιουργήθηκε το επαχθές χρέος».

 

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός και κατήγγειλε την κυρία Κωνσταντοπούλου ότι έχει μετατρέψει το Κανάλι της Βουλής σε προσωπικό της εργαλείο ενώ ζήτησε τη διακοπή της συνεδρίασης προκειμένου να ρυθμιστεί το ζήτημα.

 

Τη πρόταση του κυρίου Μητσοτάκη υιοθέτησε και η βουλευτής του Ποταμιού Αντιγόνη Λυμπεράκη που ζήτησε και εκείνη με τη σειρά της διακοπή της συνεδρίασης χαρακτηρίζοντας αδιανόητη την απόφαση της Προέδρου της Βουλής.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr