Στρατούλης: Εκλογές αν δεν κάνουν πίσω

Στρατούλης: Εκλογές αν δεν κάνουν πίσω Facebook Twitter
Φωτο: Nikos Libertas / SOOC
4

Εκλογές σε περίπτωση που δεν κάνουν πίσω οι δανειστές ζήτησε ο υπουργός Kοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης, αναφερόμενος στις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις.


«Αν οι πιστωτές δεν κάνουν πίσω, τότε η λύση θα είναι η προσφυγή στις κάλπες προκειμένου ο ελληνικός λαός να εκφράσει με τον πλέον επίσημο τρόπο την θέληση του…Αυτά τα μέτρα που προτείνονται δεν θα περάσουν όχι μόνο από τη κυβέρνηση, αλλά και από το σύνολο του ελληνικού λαού», είπε, μεταξύ άλλων κ. Στρατούλης μιλώντας στον Αντ1..

όπως ανέφερε ο υπουργός, οι δανειστές θέλουν μείωση των δαπανών για το ασφαλιστικό κατά 1% του ΑΕΠ ετησίως, κάτι που σημείνει ότι θα  μειωθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις, θα καταργηθεί το ΕΚΑΣ, αλλά και τα οικογενειακά και προνοιακά επιδόματα».

«Στην ουσία μάς ζητούν να έχουμε συντάξεις 300 ευρώ και επικουρικές 30 ευρώ, γυρίζοντας μας σε ένα Μεσαίωνα εργασιακό και κοινωνικό, συμπεριφερόμενοι απέναντι στη χώρα μας σα να ήταν αποικία», σημείωσε.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Ε βεβαια εκλογες...tabula rasa ετσι? Γιατι καθε νεα εκλογη ακυρωνει τις εξαγγελιες της προηγουμενης!!! Εννοειται βεβαια οτι θα τις κανετε αμμεσα, ωστε να εχετε ολες τις δικαιολογιες για την μη υλοποιηση των δεσμευσεων σας, αν δεν βγειτε δε, να πειτε οτι ξενα κεντρα σας υπονομευσαν ....την γνωστη ταινια δηλαδη.Εισαστε ανευθυνοι, ασχετοι και ειναι πλεον πασιφανες οτι λειτουργητε εκ του πονηρου με μονο στοχο τα κομματικα σας συμφεροντα! Θα σας καταγραψει η ιστορια, οπως και στο παρελθον, ως το μονο κομμα, που για να μη ματωσει, κατεστρεψε τη χωρα! Πασοκ κ ΝΔ μπροστα σας θα φαινονται ως προσκοποι!
Πάλι εκλογές?Πριν 5 μήνες ο λαός σας είπε σκίστε τα μνημόνια, δώστε 751 κατώτερο μισθό, 13η σύνταξη.Τι έγινε?Μήπως είστε ανίκανοι να τα κάνετε και το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ήταν μια τεράστια φούσκα????Με παραμύθια και στόκους ψηφοφόρους όλοι κάνουμε τους σπουδαίους.
Οχι σύντροφε Στρατούλη.Ζητάτε δανεικά ανευ όρων για να μπορείτε να πληρώνετε συντάξεις σε 50άρηδες πού δεν έχουν κανεναν πραγματικό συσχετισμό με την ελληνική οικονομία.Αν θέλετε να πλρωνετε τίς συντάξεις πού ονειρεύεστε σταματήστε να παράγετε ελλείματα για να μπορείτε να τίς πληρώνετε αφού αυτό είναι (και καλά) το ζητούμενο.Δεν μπορείτε?Καλά κρασά.