Αντιπαράθεση στον τηλεοπτικό «αέρα» για το πολύκροτο δημοσίευμα, σημειώθηκε ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιώργο Κατρούγκαλο, και τον διευθυντή του Βήμα FM και συντάκτη του επίμαχου άρθρου, Βασίλη Χιώτη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του Mega.

 

 

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος έκανε λόγο για «σκευωρία», «εκτέλεση συμβολαίου» και «κατασκευασμένη υπόθεση», πίσω από την οποία βρίσκονται ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ακόμα, υποστήριξε ότι το συμφωνητικό το οποίο επικαλείται η εφημερίδα δεν στοιχειοθετεί αυτό που αναφέρεται στο δημοσίευμα, ότι δηλαδή υπέγραφε ιδιωτικά συμφωνητικά με υπαλλήλους που απολύθηκαν ή τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ επανέλαβε ότι το επίμαχο συμφωνητικό αφορά μισθολογική διαφορά δημοσίου υπαλλήλου. Ο υπουργός έχει δηλώσει πως από την εκλογή του ως ευρωβουλευτής έφυγε από την εταιρία αυτή και έκτοτε δεν ανέλαβε καμιά παρόμοια υπόθεση ούτε συνέταξε καμιά σχετική εργολαβική σύμβαση.

 

 

«Έχετε έστω ένα συμφωνητικό, γιατί μιλάτε για δεκάδες, της περιόδου 26-27 Ιανουαρίου, που να αφορά ένα διαθέσιμο ή απολυμένο; Μισό να μου εμφανίσετε εγώ θα παραιτηθώ. Και μέχρι να μου εμφανίσετε μισό εγώ θα σας λέω ψεύτη, συκοφάντη και εκτελεστή συμβολαίου», επισήμανε απευθυνόμενος στον Β. Χιώτη, ο οποίος από την πλευρά του δεσμεύτηκε να παραδεχθεί δημοσίως ότι παραπληροφορήθηκε εφόσον δεν βρεθεί συμφωνητικό στον δικηγορικό σύλλογο, ενώ έκανε λόγο για «ζήτημα ηθικής τάξεως».

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr