To Mαξίμου απαντά στον Γλέζο: Πιθανόν να μην είναι καλά πληροφορημένος...

To Mαξίμου απαντά στον Γλέζο: Πιθανόν να μην είναι καλά πληροφορημένος... Facebook Twitter
SOOC
9

Πηγές από του Μαξίμου έσπευσαν να σχολιάσουν τις σημερινές δηλώσεις  στο άρθρο του ιστορικού στελέχους και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζου . 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στις πρώτες αντιδράσεις των κυβερνητικών στελεχών αναφέρεται: «Είναι πιθανόν ο Μανώλης Γλέζος να μην είναι καλά πληροφορημένος για τη σκληρή και επίπονη διαπραγμάτευση η οποία συνεχίζεται. Διαπραγμάτευση για την ανάκτηση της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού».

9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

5 σχόλια
Την επόμενη φορά θα διαρρεύσουν ανοιχτά αυτό που τώρα υπονούν. ("Μη του δίνετε σημασία, είναι ξεμωραμένος.") Ντροπή τους. Έχει βουήξει η οικουμένη για τη διαπραγμάτευση.
Δε χρειαζεται να ειναι "πληροφορημενος" ή 60 χρονια στην πολιτικη για να καταλαβεις οτι η κυβερνηση το παλεψε αλλα κερδισε ελαχιστα (να μην πω σχεδον τιποτα)Ο,τι αλλο λενε σε αυτο το υφος ειναι κοροιδιαΜου θυμιζει αντωνακη να λεει "η ΝΔ τα πηγε πολυ καλα στις εκλογες, εχασε μονο 2%"
Είστε κατάπτυστοι: εκμεταλλευθήκατε το Μανώλη Γλέζο, μία εμβληματική μορφή για το χώρο της Αριστεράς, και τώρα απαντάτε μέσω ''κύκλων'' ότι ''πιθανόν να μην είναι καλά ενημερωμένος''.... Σκεφθήκατε μήπως το ενδεχόμενο να είναι πάρα πολύ καλά πληροφορημένος για όσα αναφέρει και να σας ξεμπροστιάζει; Και ευελπιστώ να μην χαρακτηρίσετε και τον κ. Γλέζο ως πεμπτοφαλαγγίτη ή συνεργάτη των Γερμανών...
"Και ευελπιστώ να μην χαρακτηρίσετε και τον κ. Γλέζο ως πεμπτοφαλαγγίτη ή συνεργάτη των Γερμανών..."Μα εδώ έχουν χαρακτηρίσει τον μισό ελληνικό λαό έτσι, ουσιαστικά όποιον ξεμπρόστιαζε τα παραμύθια τους έτσι τον ταμπέλιαζαν (κι ακόμα το κάνουν με περίσσειο θράσος).Το πώς θα χαρακτηρίσουν τον Γλέζο έχει μόνο σημειολογική σημασία.