Ο ανταποκριτής του BBC στην Αθήνα νόμιζε ότι ήταν ο Χριστός.

Ο ανταποκριτής του BBC στην Αθήνα νόμιζε ότι ήταν ο Χριστός. Facebook Twitter
0

Το θέμα έχουν καλύψει από τη Daily Mail μέχρι την Καθημερινή: Ο ανταποκριτής του BBC στην Αθήνα Malcolm Brabant δεν επανήλθε ποτέ μετά από ένα εμβόλιο για τον κίτρινο πυρετό που έκανε πέρσι τον Απρίλιο στον Αθήνα. Ο Brabant έκανε το εμβόλιο, όπως γράφει η Καθημερινή,  προκειμένου να καλύψει τον εμφύλιο πόλεμο στην Ακτή του Ελεφαντοστού- αλλά δυστυχώς οι παρενέργειες ήταν καταστροφικές: πρώτα ανέβασε αφύσικα υψηλό πυρετό και μετά παρουσίασε έντονα ψυχωτικά επεισόδια τα οποία δυστυχώς δεν έχουν σταματήσει.

Όπως δηλώνει η γυναίκα του Trine Villemann ο Brabant είχε πειστεί ότι είναι ο Ιησούς Χριστός και είχε έντονες παραισθήσεις. Από τότε μπαινοβγαίνει σε ψυχιατρικές κλινικές. Το φθινόπωρο τη θέση του ως ανταποκριτή του BBC στη Αθήνα πήρε ο δημοσιογράφος Mark Lowen ενώ ο κος Brabant και η οικογένεια του βρίσκονται πλέον στην Κοπεγχάγη που είναι ο τόπος καταγωγής της Trine Villemann.

Η σύζυγος του έχει ξεκινήσει μια καμπάνια για να ανακαλύψει τι ακριβώς συμβαίνει με το εμβόλιο Stamaril που παρασκευάζει η Γαλλική φαρμακοβιομηχανία Sanofi Pasteur. Η εταιρεία αρνείται ότι υπάρχει σχέση του συγκεκριμένου εμβολίου με τα περιστατικά του Βrabant ο οποίος νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή σε κλινική της Κοπεγχάγης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM
ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΡΑΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Πολιτική / ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια το χαρακτήρα της Μουσουλμανικής Μειονότητας

«Επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις με ανάλογο περιεχόμενο ούτε δίκαιο παράγουν ούτε συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας», τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών
THE LIFO TEAM
ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM