Το θέμα έχουν καλύψει από τη Daily Mail μέχρι την Καθημερινή: Ο ανταποκριτής του BBC στην Αθήνα Malcolm Brabant δεν επανήλθε ποτέ μετά από ένα εμβόλιο για τον κίτρινο πυρετό που έκανε πέρσι τον Απρίλιο στον Αθήνα. Ο Brabant έκανε το εμβόλιο, όπως γράφει η Καθημερινή,  προκειμένου να καλύψει τον εμφύλιο πόλεμο στην Ακτή του Ελεφαντοστού- αλλά δυστυχώς οι παρενέργειες ήταν καταστροφικές: πρώτα ανέβασε αφύσικα υψηλό πυρετό και μετά παρουσίασε έντονα ψυχωτικά επεισόδια τα οποία δυστυχώς δεν έχουν σταματήσει.

 

Όπως δηλώνει η γυναίκα του Trine Villemann ο Brabant είχε πειστεί ότι είναι ο Ιησούς Χριστός και είχε έντονες παραισθήσεις. Από τότε μπαινοβγαίνει σε ψυχιατρικές κλινικές. Το φθινόπωρο τη θέση του ως ανταποκριτή του BBC στη Αθήνα πήρε ο δημοσιογράφος Mark Lowen ενώ ο κος Brabant και η οικογένεια του βρίσκονται πλέον στην Κοπεγχάγη που είναι ο τόπος καταγωγής της Trine Villemann.

 

Η σύζυγος του έχει ξεκινήσει μια καμπάνια για να ανακαλύψει τι ακριβώς συμβαίνει με το εμβόλιο Stamaril που παρασκευάζει η Γαλλική φαρμακοβιομηχανία Sanofi Pasteur. Η εταιρεία αρνείται ότι υπάρχει σχέση του συγκεκριμένου εμβολίου με τα περιστατικά του Βrabant ο οποίος νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή σε κλινική της Κοπεγχάγης.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr