Άνετο προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ

Άνετο προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
1

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ με 5 ποσοστιαίες μονάδες, δείχνει δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action 24.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 27% (27,5% στην προηγούμενη δημοσκόπηση) και η ΝΔ 22% (23%). Τρίτο κόμμα εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ με 6,5% (7%).

Ακολουθούν με ποσοστό 6% το Ποτάμι (από 6,5%) και η Χρυσή Αυγή (6%), το ΚΚΕ με 5,5% (5,5%), οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,5% (3,5%) και η Δημοκρατική Αριστερά με 1% (1%).

Άλλο κόμμα επιλέγει το 5% (5%) των ερωτηθέντων. Λευκό/Αποχή ανέρχονται στο 8% (6,5%), ενώ 9,5% (8,5%) του δείγματος δήλωσαν αναποφάσιστοι ή δεν απάντησαν.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων (χωρίς άκυρο, λευκό και αποχή), ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 29% και η ΝΔ 24%. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 7%, το Ποτάμι και η Χρυσή Αυγή με 6,5%, το ΚΚΕ με 6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4% και η Δημοκρατική Αριστερά με 1%.

Στην ερώτηση για τον "καταλληλότερο" τον Αντώνη Σαμαρά επιλέγει το 32% και τον Αλέξη Τσίπρα το 29%, ενώ το 38% απαντάει “κανέναν από τους δύο”.

Σε ερώτημα για την παράσταση νίκης, το 63% προβλέπει νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, έναντι 24% της ΝΔ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Η κατ'επαναληψιν διατυπωθεισα αποψη μου επι των δημοσκοπησεων ειναι ηακολουθη:http://www.lifo.gr/now/politics/54628#commentΕιδικα οσον αφορα στην τρεχουσα χρονικη περιοδο,το εντελως "ιδιαζον"πολιτικο περιβαλλον το οποιο προεκυψε απο την αποφαση του Eurogroup για διμηνη παραταση των "διαπραγματευσεων",την ταυτοχρονη ανακοινωση της αμεσης εναρξης της διαδικασιας προεδρικης εκλογης και την πιθανοτητα προκηρυξης εκλογων εντος της υπολογης περιοδου, πιστευω οτι δυσχεραινει περαιτερω την οποια "εκτιμηση".Η δε γενικοτερη "ζοφερη ατμοσφαιρα" η οποια υφισταται απο καιρου και ενισχυεται απο τα προαναφερθεντα,καθως και το εντελως ασυνηθες της διενεργειας παρομοιας διαδικασιας μεσα στην περιοδο των εορτων,θεωρω οτι καθιστα την οποιαδηποτε αποπειρα ακριβους αποτιμησης των προθεσεων του εκλογικου σωματος απο εξαιρετικα δυσκολη εως και εντελως παρακινδυνευμενη.