LIVE!

Τριετής κάθειρξη για χρέη στο Δημόσιο σε Θεσσαλονικιό επιχειρηματία.

Τριετής κάθειρξη για χρέη στο Δημόσιο σε Θεσσαλονικιό επιχειρηματία. Facebook Twitter
0

Ο επιχειρηματίας ενδυμάτων και υπόδησης που συνελήφθη μόλις προχτές για οφειλές προς το δημόσιο ύψους 988.000 ευρώ στη Θεσσαλονίκη,  τιμωρήθηκε σήμερα με τριετή φυλάκιση από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Μετά την ακροαματική διαδικασία άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος. Ο συνεργάτης του που κατηγορείται για οφειλές ύψους 1.1000.752 ευρώ πήρε αναβολή και θα δικαστεί την Παρασκευή. Εντωμεταξύ σήμερα έγινε άλλη μια σύλληψη στη Θεσσαλονίκη για οφειλές χρεών προς το Δημόσιο, ύψους  809.216 ευρώ.

Για να δείτε ποιοι έχουν συλληφθεί μέχρι τώρα και πόσα χρωστάνε εδώ.

0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM