Financial Times Deutschland : “O Παπανδρέου σκέφτεται να παραιτηθεί”

Financial Times Deutschland : “O Παπανδρέου σκέφτεται να παραιτηθεί” Facebook Twitter
0

Financial Times Deutschland : “O Παπανδρέου σκέφτεται να παραιτηθεί” Facebook Twitter
Αίσθηση προκαλεί το πρωτοσέλιδο των Financial Times Deutschland, σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός σκέφτεται να παραιτηθεί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, έχει πει δύο φορές σε ανθρώπους του στενού του κύκλου ότι σκέφτεται να υποβάλλει την παραίτησή του.

Επισημαίνεται επίσης ότι ο Γιώργος Παπανδρέου νιώθει κουρασμένος από το συνεχή αγώνα για να κρατήσει ζωντανή τη χώρα, πιεσμένος από τη στάση των εταίρων που αξιώνουν σκληρά μέτρα και κυρίως ανίσχυρος απέναντι στους δανειστές μας.

Φέρεται δε να έχει μιλήσει σε συνεργάτες του λέγοντας πως τελικά η Ελλάδα δε μπορεί να αποφασίσει για τίποτε.

Η ελληνική κυβέρνηση χαρακτήρισε αυτές τις πληροφορίες ''σκουπίδια''


0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM