Φυγαδεύτηκαν με καΐκι βουλευτές στην Κέρκυρα

Φυγαδεύτηκαν με καΐκι βουλευτές στην Κέρκυρα Facebook Twitter
0

Mε καΐκι φυγαδεύτηκαν βουλευτές Έλληνες και Ευρωπαίου που συμμετείχαν στις εργασίες της Επιτροπής Μετανάστευσης και Προσφύγων του Συμβουλίου της Ευρώπης, στην Κέρκυρα. Έξω από το εστιατόριο, στον Ιστιοπλοικό όμιλο στο Παλαιό Φρούριο  όπου δειπνούσαν οι συμμετέχοντες, μεταξύ αυτών η Άννα Νταλάρα, η Ροδούλα Ζήση, η Άντζελα Γκερέκου  και ο Ντινος Βρεττός, συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες «Αγανακτισμένοι Κερκυραίοι» πραγματοποιώντας καθιστική διαμαρτυρία. Στη συνέχεια απέκλεισαν την έξοδο, εγκλωβίζοντας τους συμμετέχοντες στο δείπνο οι οποίοι  τελικά φυγαδεύτηκαν με καΐκι μετά από επέμβαση της Ασφάλειας.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα Corfu Press φώναζαν συνθήματα όπως  όπως "κλέφτες" και "προδότες" και αποδοκίμασαν έντονα τους αξιωματούχους

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM