Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στο «Κουλούρι» για τη φωτογραφία από τα Κουφονήσια

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στο «Κουλούρι» για τη φωτογραφία από τα Κουφονήσια Facebook Twitter
0

Στον ιστότοπο «Το Κουλούρι» απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας για μία ψεύτικη, χιουμοριστική «είδηση» με αφορμή φωτογραφία του από τα Κουφονήσια.

Την Κυριακή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η Μπέτυ Μπαζιάνα έκαναν μία μικρή εξόρμηση στο Άνω Κουφονήσι, στο περιθώριο της περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα στη Νάξο. Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας ανέβασε φωτογραφίες από την ταβέρνα που έφαγαν, και ο χιουμοριστικός ιστότοπος επέλεξε να σχολιάσει μία από αυτές.

«Στις μικρές Κυκλάδες εξακολουθεί να βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, πίνοντας τσίπουρα σε γνωστή ταβέρνα των Κουφονησίων. Ο πρώην πρωθυπουργός, κάθεται σκυθρωπός και προβληματισμένος στην καρέκλα του, ρωτώντας την παρέα του πότε και υπό ποιες συνθήκες βρέθηκε εκεί», έγραφε το Κουλούρι στην «είδηση» με τίτλο «Πώς διάολο βρέθηκε στα Κουφονήσια προσπαθεί να θυμηθεί τις τελευταίες τρεις ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας».

«Ακόμα προσπαθώ», έσπευσε να γράψει ο πρώην πρωθυπουργός με story στο Facebook προσθέτοντας ως tag το «Κουλούρι». 

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στο «Κουλούρι» για τη φωτογραφία από τα Κουφονήσια Facebook Twitter
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM