Στη Σακελλαροπούλου ο Μητσοτάκης τη Δευτέρα -Μηνιαία ενημέρωση της ΠτΔ στο εξής

Στη Σακελλαροπούλου ο Μητσοτάκης τη Δευτέρα -Μηνιαία ενημέρωση της ΠτΔ στο εξής Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενημερώσει τη Δευτέρα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, αλλά και για την οικονομική διάσταση της πανδημίας.

Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο στις 12:00 τη Δευτέρα. Παράλληλα, το Μέγαρο Μαξίμου ανακοίνωσε ότι στο εξής θα γίνεται σε τακτική μηνιαία βάση η ενημέρωση της Προέδρου της Δημοκρατίας από τον κ. Μητσοτάκη.

Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα γίνει την ημέρα που ξεκινά η σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού που είχαν επιβληθεί για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, καθώς από τις 4 Μαΐου ανοίγουν κάποια καταστήματα, ενώ καταργείται η υποχρέωση αποστολής SMS στο 13033 για τις μετακινήσεις.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει την ΠτΔ για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην οικονομία, στον απόηχο της συζήτησης που έγινε για αυτό το θέμα στη Βουλή την Πέμπτη και έπειτα από την ανακοίνωση νέων μέτρων στήριξης. Το υπουργείο Οικονομικών εκτιμά ότι φέτος, εξαιτίας του κορωνοϊού, η ύφεση θα φτάσει στο 4,7%, ενώ η ανεργία θα αγγίξει το 20%.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM