Τσαβούσογλου - Δένδιας: Ένταση στην Σύνοδο των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ

Τσαβούσογλου - Δένδιας: Ένταση στην Σύνοδο των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ Facebook Twitter
0

Με ανυπόστατες κατηγορίες κατά της Ελλάδας προσήλθε στην τηλεδιάσκεψη της Συνόδου των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ επιτέθηκε κατά της Αθήνας, επαναλαμβάνοντας μια σειρά ανυπόστατων κατηγοριών και ψευδών ειδήσεων για την κατάσταση στον Έβρο.

Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, που επικαλείται η Καθημερινή, ζήτησε και πήρε άμεσα τον λόγο.

Ο Νίκος Δένδιας ενημέρωσε τους συμμάχους για την ενορχηστρωμένη επίθεση χωρίς προηγούμενο, που δέχθηκε η Ελλάδα, στα σύνορά με παράλληλη εκστρατεία παραπληροφόρησης.

Όλοι οι σύμμαχοι δικαιούνται να ζητούν την αλληλεγγύη του ΝΑΤΟ, πρόσθεσε, με την προϋπόθεση ωστόσο ότι οι ίδιοι θα τιμούν τις δεσμεύσεις τους.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου χωρίς να περιμένει την ολοκλήρωση της συζήτησης και την τοποθέτηση του γ.γ του ΝΑΤΟ, Γιένς Στόλτενμπεργκ, σηκώθηκε από τη θέση του ενώ ζήτησε να προβεί στη δευτερολογία του ως τελευταίος ομιλητής.

Η Γραμματεία του ΝΑΤΟ ωστόσο διευκρίνισε ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τη διαδικασία.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM