ΝΔ για Τσίπρα: «Ψάχνει την "απάτη" των 7 μηνών διακυβέρνησης; Ιανουάριος με Ιούλιος του 2015»

ΝΔ για Τσίπρα: «Ψάχνει την "απάτη" των 7 μηνών διακυβέρνησης; Ιανουάριος με Ιούλιος του 2015» Facebook Twitter
0

Με ένα βίντεο απάντησε η Νέα Δημοκρατία στον Αλέξη Τσίπρα και όσα είπε στην ομιλία του στην κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό σύνθημα «η απάτη των αρίστων αποκαλύπτεται».

«Αφού ψάχνει μανιωδώς ο κ. Τσίπρας την "απάτη" των 7 μηνών διακυβέρνησης, θα του τη θυμίσουμε εμείς: Ιανουάριος με Ιούλιος του 2015. Στην προπαγάνδα τους απαντάμε με έργα. Δείτε το κυβερνητικό μας έργο εδώ: metonkyriako.gr», ανέφερε η ΝΔ μέσω Τwitter.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους επτά μήνες της διακυβέρνησής της, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων την «αθέτηση των υποσχέσεων και τα ψέμματα» ενώ υποστήριξε ότι «τίποτε καλό δεν μπορεί να περιμένει κανείς από αυτή την κυβέρνηση».

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ετοιμάσει επίσης μια σειρά βίντεο, με σκοπό να αποκαλύψει, όπως ανέφερε, τα προεκλογικά ψέματα της κυβέρνησης, τα οποία και προβλήθηκαν στο πλαίσιο της κεντρικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα. 

Τα επτά βίντεο που «αποκαλύπτουν την απάτη της ΝΔ», τα οποία άνοιξαν την εκδήλωση πριν την κεντρική ομιλία Τσίπρα ήταν χωρισμένα στις εξής θεματικές ενότητες: Πρώτοι με διαφθορά, Ήταν κάποτε ένας μισθός, Ο Πρωθυπουργός λείπει ταξίδι για δουλειές, Κοινωνικό κράτος: Κατεδαφιζόμεθα, Νιώθεις ασφαλής τώρα;, Για ψυκτικός καλός είσαι, Εσύ το πίστεψες;.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM