Με ένα βίντεο απάντησε η Νέα Δημοκρατία στον Αλέξη Τσίπρα και όσα είπε στην ομιλία του στην κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό σύνθημα «η απάτη των αρίστων αποκαλύπτεται».

 

«Αφού ψάχνει μανιωδώς ο κ. Τσίπρας την "απάτη" των 7 μηνών διακυβέρνησης, θα του τη θυμίσουμε εμείς: Ιανουάριος με Ιούλιος του 2015. Στην προπαγάνδα τους απαντάμε με έργα. Δείτε το κυβερνητικό μας έργο εδώ: metonkyriako.gr», ανέφερε η ΝΔ μέσω Τwitter.

 

 

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους επτά μήνες της διακυβέρνησής της, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων την «αθέτηση των υποσχέσεων και τα ψέμματα» ενώ υποστήριξε ότι «τίποτε καλό δεν μπορεί να περιμένει κανείς από αυτή την κυβέρνηση».

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ετοιμάσει επίσης μια σειρά βίντεο, με σκοπό να αποκαλύψει, όπως ανέφερε, τα προεκλογικά ψέματα της κυβέρνησης, τα οποία και προβλήθηκαν στο πλαίσιο της κεντρικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα. 

 

Τα επτά βίντεο που «αποκαλύπτουν την απάτη της ΝΔ», τα οποία άνοιξαν την εκδήλωση πριν την κεντρική ομιλία Τσίπρα ήταν χωρισμένα στις εξής θεματικές ενότητες: Πρώτοι με διαφθορά, Ήταν κάποτε ένας μισθός, Ο Πρωθυπουργός λείπει ταξίδι για δουλειές, Κοινωνικό κράτος: Κατεδαφιζόμεθα, Νιώθεις ασφαλής τώρα;, Για ψυκτικός καλός είσαι, Εσύ το πίστεψες;.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr