Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Σε λίγο θα μαθαίνουμε τα νέα σας από το TripAdvisor

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Σε λίγο θα μαθαίνουμε τα νέα σας από το TripAdvisor Facebook Twitter
Επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη, για τα εργασιακά (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
3

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει βόλτα στην αγορά, για να δει την πραγματική κατάσταση της οικονομίας, στη συζήτηση στη Βουλή για τα εργασιακά θέματα.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για «λαθροχειρία», αναφορικά με τον τρόπο που ερμήνευσε τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ για την απασχόληση και την ανεργία, ενώ σχολίασε ειρωνικά «σε λίγο θα μαθαίνουμε τα νέα σας από το TripAdvisor», κάνοντας αναφορά στα ταξίδια του πρωθυπουργού.


«Αφήστε τη λαθροχειρία. Αφήστε αυτήν την καραμέλα περί δήθεν ψεμάτων. Εσείς εξαπατήσατε τον ελληνικό λαό και του τάζατε λαγούς με πετραχήλια προεκλογικά περί ανάπτυξης και περί ευημερίας. Δουλειές για όλους λέγατε, πού είναι. Κάνετε πολλές βόλτες. Στο τέλος θα μαθαίνουμε τα νέα σας από το TripAdvisor πού πηγαίνετε. Κάντε μία βόλτα και στην αγορά. Πηγαίνετε να μιλήσετε με έμπορους και βιοτέχνες. Να δείτε ποια είναι η πραγματική εικόνα στην οικονομία. Αυτές οι γιορτές ήταν οι χειρότερες από το 2015 και μετά για την αγορά, 30% έπεσε ο τζίρος», είπε ο κ. Τσίπρας.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση για «απόλυτο πισωγύρισμα στην εποχή των μνημονίων σε ό,τι αφορά τη θέση, το βιοτικό επίπεδο και τη διαπραγματευτική δύναμη των εργαζομένων». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι ήδη έχουν διαψευστεί οι υποσχέσεις για ανάπτυξη της τάξης του 4% και συμπλήρωσε «δεν είδαμε ούτε τις μπουλντόζες στο Ελληνικό, ούτε επενδύσεις και πολλές και καλές δουλειές». 

«Η απορρύθμιση της αγοράς εργασίας, η άρση προστατευτικών διατάξεων για τους εργαζόμενους και τελικά η μείωση του μέσου μισθού, είναι στον πυρήνα της αντίληψης της ΝΔ για την ανάπτυξη», τόνισε ακόμη ο κ. Τσίπρας. 

Πολιτική
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Σε λίγο θα μαθαίνουμε τα νέα σας από το TripAdvisor Πηγή: www.lifo.grΠροφανώς, ο - και πρώην ΠΦΑ ΠΘ - για την σοβαρότητα και την αξιοπιστία του οποίου ασχολούμαστε άλλωστε - κ. Τσίπρας, απευθύνεται στον αριστερό ευημερούντα πολίτη που - ως γνωστόν - τό 'χει ψωμοτύρι κάθε weekend το Tripadvisor (αλίμονο αν δεν χρησιμοποιηθεί και αγγλική ορολογία !).Μόνο που - αν υπάρχουν τέτοιοι πολίτες - ξέρουν τι υπηρεσίες προσφέρει πραγματικά ο Tripadvisor και ότι δεν είναι ειδησεογραφικό πρακτορείο.Οπότε απλά ο κ. Τσίπρας "αμόλησε" το τσιτάτο, προκειμένου να πετύχει τον εύκολο εντυπωσιασμό.Αυτό έμαθε να κάνει πάντοτε απευθυνόμενος στους πολίτες, ενώ στην πράξη τα είδαμε τα αποτελέσματα. Μακάρι οι πολίτες που τον ψήφισαν να καταλάβουν πόσο τους υποτιμάει.......................................Παρεμπιπτόντως χθες, ο πρώην ΠΘ κατηγόρησε τον Μητσοτάκη, ότι μπροστά στον Ερντογάν, αντί "λιοντάρι" συμπεριφέρεται σαν "όρνιθα".Ενώ ο ίδιος τον ξέσκισε. Τι να πεις...
Αναφέρομαι σε αυτούς που ψήφισαν Τσίπρα από "ιδεολογική" επιλογή τους, σαν νέου και "καθαρού" πολιτικού - όπως πλάσσαρε. Μεταξύ αυτών - δυστυχώς - και ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ. Συνήθως αυτοί είναι ελλιπούς ιστορικής παιδείας και μειωμένης κριτικής ικανότητας. Μερικοί "συνέρχονται" γρήγορα, όμως πάρα πολλοί είναι "μπετόν".Αρκεί να πω, ότι υπάρχουν ακόμη κάποιοι αφελείς που λένε, "ήθελε αλλά δεν τον άφησαν"... Αυτούς, δεν τους κατηγορώ άμεσα και κατά 100 %, γιατί η έλλειψη παιδείας των πολιτών είναι διαχρονική ευθύνη της Πολιτείας. Δηλαδή, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ !Απλά προσπαθώ να τους αφυπνίσω.Για τους υπόλοιπους ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ.