Το χυδαίο σχόλιο του Κώστα Κεφαλογιάννη προκαλεί αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ - Ζητά καταδίκη από τη ΝΔ

Το χυδαίο σχόλιο του Κώστα Κεφαλογιάννη προκαλεί αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ - Ζητά καταδίκη από τη ΝΔ Facebook Twitter
4

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τη Νέα Δημοκρατία να καταδικάσει το «χυδαίο σχόλιο» του Κώστα Κεφαλογιάννη για την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία.

«Με χυδαίο σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κώστας Κεφαλογιάννης, ο οποίος φέρεται να διατηρεί σχέσεις με τον ηγετικό πυρήνα της ΝΔ, στοχοποιεί με αχαρακτήριστο τρόπο την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία», σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «η ενέργεια αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά σειρά αναρτήσεων, κειμένων και παρεμβάσεων μελών της ΝΔ που αναδύουν ένα τοξικό μείγμα σεξισμού, ρατσισμού και χυδαιολογίας».

«Αυτή είναι η λογική απόληξη του εθνικολαϊκιστικού λόγου που διατρέχει την κυβερνητική παράταξη. Καλούμε έστω και τώρα το κόμμα της ΝΔ να καταδικάσει έμπρακτα τη στάση του Κώστα Κεφαλογιάννη και να αντιληφθεί ότι οι κεντρικές της επιλογές παρέχουν πολιτική κάλυψη στις πιο αντιδραστικές φωνές της ελληνικής κοινωνίας», καταλήγει το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ.

 Η ανάρτηση της Αννέτας Καββαδία για την στοχοποίησή της.

Ο Κώστας Κεφαλογιάννης φέρεται να είναι στέλεχος της ΝΔ και ξάδερφος του ευρωβουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη. Το όνομά του ήρθε στο προσκήνιο μετά την πρώτη ανάρτηση με εξίσου χυδαία φρασεολογία κατά του Λάμπρου Γούλα.Όπως καταγγέλει ο Λάμπρος Γούλας υπέστη βασανιστήρια από άνδρες των ΜΑΤ το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου στα Εξάρχεια, ενώ κάνει λόγο και για αναίτια σύλληψη.

Σύμφωνα με όσα έχει πει ο Λάμπρος Γούλας, δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό, βασανίστηκε και παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από αστυνομικούς. «Μου κατέβασαν το εσώρουχο και ένας κόλλησε από πίσω μου και άρχισε να φωνάζει: "Έτσι γ@@@νε οι χακί. Στα Εξάρχεια έχουμε χούντα ρε, το κατάλαβες; Όποιος δε δέχεται φάπα και π@@@ δε θα μπαίνει στα Εξάρχεια. Εμείς κάνουμε κουμάντο"», ανέφερε μεταξύ άλλων στην καταγγελία του. Ο Κώστας Κεφαλογιάννης σχολίασε την υπόθεση με ένα μήνυμα που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Το χυδαίο σχόλιο του Κώστα Κεφαλογιάννη προκαλεί αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ - Ζητά καταδίκη από τη ΝΔ Facebook Twitter
Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM