Γεωργιάδης: Τσίπρας και Πολάκης μπορεί να χρηματίστηκαν από πολυεθνικές φαρμάκων

Γεωργιάδης: Τσίπρας και Πολάκης μπορεί να χρηματίστηκαν από πολυεθνικές φαρμάκων Facebook Twitter
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ EUROKINISSI
1

Στο ενδεχόμενο φαρμακευτικές εταιρείες να επέβαλαν το πλαίσιο της τιμολόγησης των φαρμάκων, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε, με δήλωσή του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

«Εδώ και μέρες ο κ. Τσίπρας με καλεί δημοσίως να αποκαλύψω για ποιους πιστεύω ότι πιθανόν να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες. Εγώ δεν απαντούσα τόσες μέρες γιατί δεν είναι σωστό να κάνουμε πολιτική με εικασίες. Αλλά αφού επανέρχεται εκ νέου και θεωρεί τη γνώμη μου τόσο σημαντική, αναγκάζομαι να το πω. Θεωρώ λοιπόν ότι πράγματι μπορεί να χρηματίστηκε ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Πολάκης για το νόμο που έφεραν για τις πολυεθνικές και την τιμολόγηση φαρμάκων. Θα μπορούσε να αποτελεί προϊόν διαφθοράς καλό είναι κάποτε να μας το εξηγήσουν», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης ή στέλνει σπίτι του τον κ. Γεωργιάδη ή ταυτίζεται με αυτόν

 

Να αποπέμψει τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του, ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ζορίζεται για τα καλά με το σκάνδαλο Novartis, ιδίως μετά τις αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης. Και όπως κάθε γνήσιος ακροδεξιός που έχει μελετήσει τον Γκέμπελς, όταν ζορίζεται ξεσπά σε χυδαιότητες για αντιπερισπασμό. Θα έχει φαίνεται τους λόγους του να αγχώνεται, καθώς η έρευνα της Δικαιοσύνης που τον αφορά παραμένει σε εξέλιξη».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Το θέμα όμως δεν είναι ο ίδιος(ο κ. Γεωργιάδης), αλλά ο πρωθυπουργός που τον ανέχεται. Τα περιθώρια των ελιγμών στενεύουν. Ή τον στέλνει σπίτι του απόψε ή ταυτίζεται πλέον απόλυτα με αυτόν και τις αθλιότητές του, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει στο μέλλον».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η ανακοίνωση (ΣΥΡΙΖΑ) καταλήγει : «Το θέμα όμως δεν είναι ο ίδιος (ο κ. Γεωργιάδης), αλλά ο πρωθυπουργός που τον ανέχεται. Τα περιθώρια των ελιγμών στενεύουν. Ή τον στέλνει σπίτι του απόψε ή ταυτίζεται πλέον απόλυτα με αυτόν και τις αθλιότητές του, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει στο μέλλον». Πηγή: www.lifo.grΑς αντικατασταθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ και ο Γεωργιάδης με Πολάκη και ας μου πει κάποιος την διαφορά, όλη την τελευταία τετραετία μέχρι τώρα.Αυτό είναι δυστυχώς το επίπεδο.Εν τω μεταξύ, οι Τούρκοι αλώνισαν χθες πιο προκλητικά από κάθε άλλη φορά στο Αιγαίο, ενώ οι εμείς οι πολίτες ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.Δεν υπάρχει σωτηρία με αυτό το επίπεδο των εκάστοτε ΠΘ και αρχηγών Αντιπολίτευσης, που ανέχονται τους βουλευτές τους.Και - για να μην ξεχνιώμαστε - ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ. .