Ελευθερία Χατζηγεωργίου: Από υφυπουργός μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του Τσίπρα

Ελευθερία Χατζηγεωργίου: Από υφυπουργός μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του Τσίπρα Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Η πρώην υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης επί ΣΥΡΙΖΑ, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, διορίστηκε σε θέση μετακλητής υπαλλήλου, στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα.

Η κα Χατζηγεωργίου, που δεν εξελέγη βουλευτής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ορίζεται τώρα υπάλληλος στο πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού. Στο παρελθόν έχει διατελέσει διευθύντρια στο γραφείο του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Η πρώην υφυπουργός σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καιέχει εργαστεί ως καθηγήτρια γαλλικών. Η κα Χατζηγεωργίου υπήρξε και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Γραμματείας του Συνασπισμού.

Στο πρώτο και στο δεύτερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος ενώ ήταν υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσσαλονίκης σε διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις. Στις 15 Φεβρουαρίου του 2019 ορίστηκε υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης διαδεχόμενη την Κατερίνα Νοτοπούλου - αξίωμα που κατείχε μέχρι και τις βουλευτικές εκλογές. 

Ελευθερία Χατζηγεωργίου: Από υφυπουργός μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του Τσίπρα Facebook Twitter
Ελευθερία Χατζηγεωργίου: Από υφυπουργός μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του Τσίπρα Facebook Twitter
Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Η κυρία είναι που κρατούσε ομπρέλλα για την προστασία του Τσίπρα και που τον συνόδευσε επίσης, σε εκείνη την "κρυφή" από τα ΜΜΕ επίσκεψη Τσίπρα στις 6 το πρωί στο Μάτι.Τι κρίμα, τέτοια πρότυπα για την Αριστερά...Μόνη της η ΠΦΑ κάνει ό, τι μπορεί να γίνει ΤΦΑ (τελευταία φορά Αριστερά).