Novartis: Ξεκινά τη Δευτέρα η έρευνα με τις καταθέσεις

Novartis: Ξεκινά τη Δευτέρα η έρευνα με τις καταθέσεις Facebook Twitter
0

Με τις καταθέσεις των τριών πολιτικών προσώπων ξεκινά τη Δευτέρα η έρευνα των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου για την υπόθεση Νovartis.

Οι δύο εισαγγελείς του Αρείου Πάγου, Ευάγγελος Ζαχαρής και Λάμπρος Σοφουλάκης διενεργούν προκαταρκτική εξέταση μετά τις καταγγελίες του Ιωάννη Αγγελή για παρεμβάσεις και μεθοδεύσεις στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας. Ακόμη, ερευνούν από μηδενική βάση τις μηνύσεις που έχουν καταθέσει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Τη Δευτέρα, προσέρχεται στον Άρειο Πάγο για να καταθέσει ως πρώτος μάρτυρας στο πλαίσιο της έρευνας, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, για να ακολουθήσουν οι καταθέσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου. Τέλος, την ερχόμενη Πέμπτη, θα καταθέσει ο κ. Αγγελής ο οποίος προέβη στις σχετικές καταγγελίες κάνοντας λόγο -όπως και ο κ. Σαμαράς- και για το ρόλο του «Ρασπούτιν» στην υπόθεση της Novartis.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM