Τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ευχαρίστησε μέσω του λογαριασμού στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης για την στήριξη που του προσέφερε στην χθεσινή συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.

 

Αμέσως μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΙ o αναπληρωτής υπουργός Υγείας εμφανίστηκε στο Facebook υποστηρίζοντας ότι ο κ. Τσίπρας νίκησε κατά κράτος τους δύο δημοσιογράφους.

 

Αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του στη συνέχεια επιτέθηκε στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ, δηλώνοντας:

 

«Θα το θυμάστε για χρόνια αυτό το πέρασμα του Τσίπρα από το Αλαφουζέικο ... Το debate έγινε τελικά, απλά αντί για τον Μητσοτάκη ήταν οι αντ´ αυτού Κοσιώνη και Παπαχελάς, που ίδρωναν ξεΐδρωναν αλλά ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ!!! ΥΓ: Αλέξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη στήριξη».

 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός δήλωσε το βράδυ της Τρίτης: «Θα ήταν άδικο για μια ανάρτηση να παραβλέψω ότι Πολάκης και Ξανθός έστησαν στα πόδια του το δημόσιο σύστημα υγείας. Ο ίδιος έχει καταλάβει το λάθος και έχει σταματήσει να κάνει τέτοιες αναρτήσεις το τελευταίο διάστημα. Είναι άδικο "να μαζέψω" έναν υπουργό που έχει κάνει τόσο σημαντικό έργο, μαζεύτηκε μόνος του».